AKP İl Başkanına ulaşamadı, işyerini ateşe verdi!

AKP İl Başkanına ulaşamadı, işyerini ateşe verdi!

Ardahan’da eğlence sektörü üzerine iş yeri işleten Mustafa Sural adlı esnaf, son iki ayda aldığı cezalar, yaşadığı baskı ve uygulanan sık denetimler nedeniyle bunalıma girerek iş yerini ateşe verdi.

Olay, işyerinin bulunduğu Atatürk Mahallesi Kars yolu üzerinde meydana geldi. İşyerinde sık sık denetimlerin yapıldığını ve hak etmediği cezalar aldığını ileri süren Mustafa Sural, gece saat 01.00 sularında 20 kişilik personeliyle birlikte işyerini ateşe verdi. İşyerinde bulunan eşyaları dışarı dökerek ateşe veren ve yaşadığı haksızlığa isyan eden Sural, son aylarda yapılan uygulamalar nedeniyle evine ekmek götüremediğini belirtti.

20 KİŞİ, KIŞIN İŞSİZ KALACAK

Sural, “Yanımda 20 kişi istihdam ediyorum. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Ardahan’da bir ton kömür Bin TL’dir. Polis bizi rahat bırakmıyor, gelip bizimle uğraşıyorlar. İşyerimi yakıp kapatacağım. Yetkililer bize sahip çıkmıyor. Biz yasal olarak ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Uyuşturucu satmıyoruz, yasal olmayan bir iş yapmıyoruz. Şimdi bu kış günü bu kadar personele kim ekmek verecek? Yazık günah değil mi? 2 ay içinde bize 60 Bin TL ceza verdiler. Yetkililere sesleniyorum, Ardahan’da önce uyuşturucu ile mücadele etsinler. Biz kimseden yardım istemiyoruz bizimle ve ekmeğimizle uğraşmasınlar” dedi.

BAŞKAN KÖKSOY’A TEPKİ GÖSTERDİ!

Olay yerine gelen Emniyet güçleri, bunalıma giren Mustafa Sural’ı sakinleştirmeye çalışarak yoğun güvenlik önlemleri aldı. Sural, işyerinin açılış ve kapanış saatlerinin uygun olmadığını iddia ederek ruhsatı veren Ardahan belediye Başkanı Faruk Köksoy’u yerden yere vurdu.

BAYDAR’A SİTEM ETTİ!

Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle AKP Ardahan İl Başkanını da defalarca aradığını belirten Sural, Baydar’ın kendisine dönmediğini ve derdini dinlemediğini de söyledi. İşyerini boşaltıp ateşe veren Sural, İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesine de izin vermedi.