AY Kasap ile etin lezzetini yeniden keşfedin

AY Kasap ile etin lezzetini yeniden keşfedin

Sultangazi ilçesi 75 Yıl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde Ay kasap yeni konseptiyle görkemli bir açılışla hizmete başladı..

Yaşar Bektaş, Ali Bektaş, AY Kasap adını verdiği işletmesini Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesinin halkının hizmetine sundu.

Açılışa AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay , Irmak Turan Murat Turan ve vatandaşlar katıldı. Açılış için kurban kesilmesinin ardından dualar okundu Yaşar Bektaş, Ali Bektaş ve, AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay  ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Satışa sunduğu ürünler hakkında da bilgi veren Yaşar Bektaş ‘’ Kalite, fiyat ve hizmet konusunda diğer meslektaşlarıma örnek olacağım. Sultangazi  halkının uygun fiyata kaliteli, sağlıklı ve güvenli ürün tüketmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Ürünlerimiz İslami şartlara uygun olarak hazırlanıyor ve ürünlerimizi kendi yetiştirdiğimiz hayvanlardan elde ediyoruz. Menümüz, dana, kuzu, oğlak ve piliç etleri ve ürünlerinden elde ediliyor. Kalite, sağlık ve temizlik nettir ve tamamen doğal ettir” dedi.