CHP İzmir'den İnce'ye bağış desteği

CHP İzmir'den İnce'ye bağış desteği

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin seçim propagandası için başlatılan bağış kampanyasına İzmir'den de destek geldi. Banka önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar ve CHP'liler, İnce'ye bağışta bulundular.

Nil KAHRAMANOĞLU/YURT

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim öncesinde adaylar, propagandalarını yapmak amacıyla bağış kampanyası başlatmıştı. Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için başlatılan bağış kampanyasına İzmir'den de destek geldi. Muharrem İnce'ye destek için bankaya gidenler arasında CHP İzmir İl Yönetimi ve Yöneticilerinin yanı sıra Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş da yer aldı.

KUTU..........

İnce'nin En Genç Bağışçısı

İzmir'de Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye bağışta bulunmak için vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. İnce'ye bağış yapmak için gelen 9'uncu sınıf öğrencisi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın kızı Deniz Akpınar iki haftalık harçlığı 200 TL'yi Muharrem İnce'ye bağışladı. Başkan Akpınar'da kızının yaptığı davranıştan gurur duyduğunu belirterek bu davranışın tüm vatandaşlara örnek teşkil etmesini temenni ettiğini söyledi.