Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre uyarıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre uyarıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Çukurova İlçe Binasında düzenlemiş olduğu basın açıklamasında seçmenleri uyardı.

Çukurova İlçe Binasında düzenlemiş olduğu basın açıklamasında seçmenleri uyaran Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre şöyle konuştu:

Oy kullanmak “ Ben bireyim, benim iradem, benim tercihim var, ülkemin nasıl yönetileceğine ben karar veririm, ülkemi yönetecek insanları ben seçerim” demektir. Tüm yurttaşlarımıza seslenmek istiyorum” Lütfen oyunuza sahip çıkın, ülkemizin kimler tarafından, nasıl yöneticiliğine sizler karar verin” dedi.

“SEÇMEN ASKI LİSTELERİNİN" KONTROL EDİLMESİ İÇİN SON İKİ GÜN 

24 Haziran 2018 genel seçiminde oy kullanacak seçmenlerin isimleri 02 Mayıs 2018’de muhtarlıklarda askıya çıkarılan “ Seçmen Askı Listelerinde” ilan edilmiştir. 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü mesai bitiminde “ Seçmen Askı Listeleri” askıdan indirileceği için, bu süreden sonra seçmen listelerini kontrol etmek, herhangi bir yanlışlık ya da eksiklik olması halinde düzeltmek mümkün olmayacaktır. O nedenle seçmenlerimizin duyarlılık göstermesini, muhtarlıklara giderek “Askı listelerini “kontrol etmelerini önemle rica ediyorum. Herhangi bir şekilde, herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda CHP Çukurova İlçe Örgütümüze ulaşabilirler dedi.