Karabağlar’da barış ve hoşgörü sofrası

Karabağlar’da barış ve hoşgörü sofrası

Karabağlar Belediyesi’nin, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği ve yoğun katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde konuşan Başkan Muhittin Selvitopu, bu ayın ülkemize barış, hoşgörü ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.

Uzundere Rekreasyon Alanı Türkan Şoray Nikah Salonu bahçesinde düzenlenen iftara Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, spor kulüpleri ve meslek odaları temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler de katıldı.

Bu acılar bir daha yaşanmasın

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, iftara katılan tüm konukları kapıda karşıladı ve ardından da masaları tek tek dolaşarak onlara “hoş geldiniz” dedi. Selvitopu, konuklarına iftar yemeğine katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti de iletti. Karabağlar İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’in okuduğu duaların ardından da iftar açıldı. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayının İslam aleminde barışın ve dostluğun hep birlikte yaşandığı aylar olduğuna dikkat çekerek ülkemizde acıların bir daha tekrar etmemesi dileğinde bulundu. Selvitopu, “Bu aylarda iftar sofralarında her şey paylaşılır, birlikte olunur ve bu ülkenin geleceği için hep birlikte dualar eder, sohbetler yaparız. Bizler ülkemizde barışın hoşgörünün sevginin hâkim olmasını temenni ediyoruz. Can kayıplarının olmamasını diliyoruz. Acılar yaşanmasın istiyoruz. Bu ayın ülkemize barışı ve hoşgörüyü getirmesini temenni ediyoruz. Bu ülke için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, siz değerli ailelerle de sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

Çiçek takdim ettiler

Başkan Selvitopu’na konuşmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği adına Mehmet Gökmen ve Karabağlar muhtarları adına Esenlik Mahalle Muhtarı Zakir Çin çiçek takdim ederken, iftar daveti için de teşekkür ettiler.