Yazar Şirin, Karabağlarlı çocuklarla buluştu

Yazar Şirin, Karabağlarlı çocuklarla buluştu

Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğinin konuğu Yazar-Şair İsmihan Şirin oldu.

Kilimtepe Parkı Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı bahçesinde düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şimdiye kadar 7 kitap yazan ve asıl mesleği öğretmenlik olan İsmihan Şirin,  çocuklara bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Bol bol kitap okuyun

Kitapların gıda kadar değerli olduğunu belirten Şirin,  “En samimi arkadaşlarımız kitaplardır. Kitap okumayan çocuk susuz ağaç gibidir. Meyve vermez. Sizler de her gün fırsat buldukça kitap okuyun. Hayal dünyanızı geliştirin.” Dedi.
Etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları İsmihan Şirin’e sorma fırsatı bulurken Şirin de her birini ayrı ayrı cevapladı. Şirin ayrıca,   “Toz Bulutları” isimli kitabını imzalayarak çocuklara hediye etti.

Sertifika hediye etti

Etkinlik sonunda Çalıkuşu Mahalle Muhtarı Hüseyin Eren, Yazar-Şair  İsmihan Şirin’e doğa dostu sertifikası hediye ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.