Yüzsüzlüğün bu kadarı

23 Nisan 2013 tarihli yandaş Güneş gazetesi, “Mutlu musun Ekrem” başlığı ile bir gün önce PKK saldırısı sonucu 4 şehit 6 yaralı verdiğimiz olayın sorumlusu olarak Ekrem İmamoğlu’nu gösteriyordu.

Bakın “Mazbatayı bekliyorlar” başlığı altında nasıl da insana bu kadar da olmaz dedirtiyorlardı:

“Terör örgütü PKK, zillet ittifakı zarar görmesin diye saldırılarına ‘seçim bitene kadar’ ara vermişti. Pusuda bekleyen hainler, 31 Mart seçimlerinden hemen sonra harekete geçti. Hakkâri’deki sınır üs bölgesine düzenledikleri alçak saldırıda 4 askeri şehit etti, 5 askeri yaraladı…”

Hani “yavuz hırsız ev sahibini bastırır” sözü bu başlık ve yazı için çok hafif kalıyor. Gelin önce hafızamızı bir yoklayalım:

Tarih; 16 Kasım 2013

Yer Diyarbakır!

Kürsüde Tayyip, yanında; “Gerilla vursun Türkiye kan kussun” diyen Şivan Perver var, onunla el ele, göz göze.

Bir diğer yanında PKK’nın kurucuları ve destekleyicilerinden Barzani!

Onunla da el ele, kol kola!..

Anımsayın; Tayyip, TV’lerde Barzani’ye 2 milyar dolar yardım ettiğini de söylemişti

Yine aynı Tayyip, o gün onlarla beraber Diyarbakırlıları selamlarken; “Kürdistan’dan gelen kardeşlerim “ diyerek halka el sallıyordu.

Protokolde sağ yanında Emine, ortada Şivan ve Barzani en solda Bülent Arınç…

Bülent Arınç ne diyordu;

“Sayın Öcalan demeyi, PKK bayrağı ve Öcalan posteri taşımayı suç olmaktan çıkardık.”

Tarih 2014,

PKK’nın diğer ismini taşıyan PYD/YPG’yi sınırımızda karşılayıp, Afrin’e gönderirken lahmacun ve pide ziyafetini ben mi vermiştim yoksa Tayyip başkanlığındaki hükümet mi?

Tarih; 22 Ekim 2014,

Bakın Tayyip ne diyor;

“PYD’ye Urfa üzerinden destek gönderilmesini ben teklif ettim”

PKK’lılara lahmacun, pide ziyafeti çekilirken, PKK ile mücadele ederken ayağını kaybeden gazini protez bacağına haczi yine AKP hükümeti gönderiyordu.

Tarih, 29 Ekim 2014;

PKK yandaşları Nusaybin karayolunda silahlı peşmergeleri davul-zurna ile karşılıyor, ellerinde PKK paçavraları ve eli kanlı APO’nun posterlerini taşıyorlardı.

92 yıllık Cumhuriyet tarihinde teröristleri “görmezden gelin” emrini veren tek hükümet Tayyip Erdoğan hükümetiydi. Bu görmezden gelin emri sonucu PKK her yere mayın döşemiş, binlerce askerimiz bu mayınlarla şehit edilmiş, gazi olmuşlardı.

Tarih, 21 Mart 2015,

Diyarbakır meydanında binlerce kişiye AKP hükümetinin desteği ve sağladığı güvenlikle katil APO’nun mektubu okunuyor, PKK paçavraları ve APO posterleri dört bir yana asılıyordu.

Yandaş kanallar bu görüntüleri yayınlarken kanlı katili “barış elçisi” ilan ediyorlardı.

Tayyip’in bakanlarından Beşir Atalay aynı günlerde “TC ile hesaplaştık” diyebiliyordu.

Tayyip, Muş’ta yaptığı bir mitingde şöyle diyordu:

“Okullarda boş boş okutulan andı kaldırdık”

Peki kimle kaldırdılar?

Tabii ki HDP ile işbirliği yaparak.

HDP ile başka konularda da işbirliği yaptılar mı?

Oooo birçok konuda.

İşte onlardan bir ikisi;

T.C. İbaresinin kamu kurum ve kuruluşlarına tekrar konulmaması hakkında el eleydiler.

Suriyeli sığınmacılar da AKP-HDP birliktelikleri sonucu gönderilmediler.

Barzani, ülkemizi ziyaret ettiği zaman Atatürk Havalimanı'na Kürdistan bayrağı asan İmamoğlu muydu?

Tarih, 14.10.2009

“PKK düşman değil” sözlerinin sahibi kim?

İmamoğlu mu?

Tayyip mi?

APO’ya televizyon vermekle övünen, yanına terörist arkadaşlarını getiren, onun için gerdek yasası çıkaranlar kim?

CHP mi, İmamoğlu mu?

Yoksa Tayyip ve AKP mi?

17.03.2019 tarihli Yeniçağ gazetesinin haberine göre;

Yerel seçimlerde AKP'nin Batman Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan'ın PKK'lı iki kardeşinin çatışmada öldürüldüğü, iki yeğeni ve ağabeyinin de halen örgütün dağ kadrosunda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

AKP Yüksekova Belediye Meclis Üyesi adayının yeğeninin de PKK’lı terörist olduğu öğreniliyordu.

AKP Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan ile ilgili durum şöyleydi: Teoman Zeydan'ın kardeşlerinden Yücel Zeydan, PKK'nın dağ kadrosuna katılmıştı. Güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında 2002 yılındaki çatışmada Yücel Zeydan öldürüldü.

Başkan adayı Teoman Zeydan'ın diğer kardeşi Abdullah Zeydan da HDP'den milletvekili seçilmişti. 27 Temmuz 2015'te Türkiye'nin, Suriye'deki dinci terör örgütü IŞİD, Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine karşı başlattığı operasyonun beşinci gününde, PKK'ya karşı düzenlenen hava saldırısı Yüksekova'da protesto edildi. Protestoya HDP Hakkâri Milletvekili Abdullah Zeydan da katıldı. Zeydan “PKK, Türkiye'yi ve Orta Doğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK, Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar” demişti.

Ne yaman çelişki değil mi?

Bu sözlerinin sahibinin kardeşi de AKP’den aday.

Ama terörist CHP

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım; “HDP’nin İstanbul’da adayı yok. Ben onların oylarını istiyorum” diyordu.

HDP’li milletvekillerine 22 bin lira maaş, 92 milyon yardım ve bir de temiz belgesi veren AKP hükümeti başta Süleyman Soylu olarak HDP’ye terörist demekle kalmıyor, kendilerinden başka herkesi HDP ile işbirliği yapmakla suçluyorlardı.

Tarih, 17.03.2015

Devlet Bahçeli konuşuyor,

"Diyarbakır'a gidince 'Kürt sorunu' diyen, Balıkesir'i görünce bunu inkâr eden Recep Tayyip Erdoğan'ın artık yalan makinesi, çark ustası, kıvırma uzmanı olduğu net olarak bellidir. PKK'yı silahlandırıp, moral ve militan takviyesi yaparak iğrenç pazarlık masalarına kurulanlar bunun hesabını iki cihanda da vereceklerdir. Hiç kimse kurtulamayacaktır. Erdoğan ve AKP milli güvenliğimiz için en az PKK kadar tehdittir"

İnanmayan 17.03.2015 tarihli Ortadoğu gazetesine baksın.

Önceki ve Sonraki Yazılar