Tesettür Giyimde Kış Sezonu Kreasyonu

Tesettür Giyimde Kış Sezonu Kreasyonu

Tesettür kaban ve mont seçimlerinde dikkat edilmesi gereken vücut ölçülerine uygun modellerin tercih edilmesi gerekmektedir. Kısa boylu kadınlar için tam boy değil ara boy kabanların tercih edilmesi daha iddialı olmaktadır.

Tesettür giyimde kaban seçimi oldukça zordur. Genellikle kaşe montlar şık kombinler için tercih edilirken, şişme montların daha spor giyimlerde tercih edildiği bilinmektedir. Tesettür kaban ise en klasik giyim tarzını benimseyen kadınlar için iyi bir öneri olmaktadır.

Tesettür kaban ve mont seçimlerinde dikkat edilmesi gereken vücut ölçülerine uygun modellerin tercih edilmesi gerekmektedir. Kısa boylu kadınlar için tam boy değil ara boy kabanların tercih edilmesi daha iddialı olmaktadır.

Bunların yanı sıra hangi alanlarda giyilmek üzere mont tercih edileceği de önemli olmaktadır. İş hayatı içerisinde kullanılmak üzere yapılan tercihlerin kaşe montlardan yana olması önerilirken, şişme montlar daha çok zorlu kış şartları ya da günlük kullanımlar için önerilmektedir.

Elizamoda ile Kış Sezonuna hazırlık

Elizamoda uzun yıllardır tesettür giyim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında yer almakta, her yıl yaz ve kış sezonu başlangıcında yapmış olduğu tasarımları kendi bünyesindeki üretimler ile hızlı ve güvenilir şekilde müşterilerine sunan firma, 2020 yılı kış sezonu içinde koleksiyonunu tanıttı. Yazı sonunda bu yıl sonunda moda trendleri arasında yer alan ürünlerin birkaçının görsellerine ulaşmanız mümkün. Ürünler hakkında detaylı bilgilere de firmanın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşmanız mümkün.

Tesettür Giyimde Mont Seçimleri

Dış giyimde tesettür mont seçimleri sonbahar ve kış aylarında farklılık göstermektedir. Kaşe montlar sonbaharda önerilmemekte olup bunun yerin uygun kumaşlarda üretilmiş olan trenç modelleri önerilmektedir.

Kış şartlarının zorlu olduğu ortamlarda kaban ya da mont seçimi yapacak olan kişiler için kürklü modeller önerilmektedir. İç kısmının ya da dış kumaşının kürklü olması hem orijinal bir tarz oluşturmakta hem de daha korunaklı olmaktadır.

Mont modellerinde aynı zamanda kumaş seçimleri de önemli olmaktadır. Keçeden yapılan montlar çok fazla soğuğa karşı direnç sağlamayacağı için kaşe ya da kaşmir kumaşların tercih edilmesi önerilmektedir.

Kaban Seçimlerinde Renk Tercihleri Nasıl Olmalıdır?

Modanın değişen renk seçenekleri kış trendini de etkilemiştir. Tesettür giyim mont modelleri içerisinde yılın renkleri vizyon ve mürdüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu renklerin koyu tonları özellikle kaşe montlarda çok sık tercih edilmektedir.

Kombin yaparken tesettür gömlek ürünlerinden de faydalanabilirsiniz, gömlekseçeneklerinde olduğu gibi mont seçeneklerinde de pek çok alternatif renk bulunmakla birlikte hâkî ya da siyah renkler de her yıl gibi bu yıl da gözde tonlar olmaya devam etmektedir.