Online interaktif ilk Türk üniversitesi eğitime başladı!

Online interaktif ilk Türk üniversitesi eğitime başladı!

Kısa adı 'Netkent' olan Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim yılı start aldı. İlk online interaktif Türk üniversitesi olarak tanımlanan Netkent’te geniş burs olanaklarıyla hem lisans, hem de lisansüstü programlarında üst düzey eğitim imkanı sunuyor.

Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi (Netkent), yeni akademik yıla hazır. Küresel bir akademik altyapıya sahip Netkent, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hızlı başladı.

21 Ekim itibariyle eğitimin başladığı Netkent’te, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesinin yanı sıra yüksek lisans programları da yer alıyor. E-MBA lisansüstü programları, önde gelen akademisyenlerin rehberliğinde ders içerikleriyle veriliyor.

ZAMANDAN VE MEKANDAN BAĞIMSIZ ÜNİVERSİTE

Netkent yola çıktığı ilk günden bu yana, eğitim sektörünü dijital dünyaya entegre edip insana ve insanlığa değer katmayı amaçlıyor. İnternet kullanımının sürekli arttığı, bilgiye erişimin kolaylaştığı, mekan kavramının soyutlaştığı ve zamanın daha da önemli hale geldiği dijital dönüşüm çağında Netkent öncü bir üniversite niteliği taşıyor.