Al- Sat yapanları üzecek haber! Yeni düzenleme geliyor...

Al- Sat yapanları üzecek haber! Yeni düzenleme geliyor...

Araba fiyatlarındaki fahiş fiyat artışının önüne geçebilmek amacıyla sıfır otomobil alımına sınır getirileceği iddia edildi.

Yetkili servislerden sıfır kilometre araçları satın alan galeriler otomobilleri bekletip fahiş fiyatlara satıyorlardı. Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni kanun hazırlığıyla birlikte çok konuşulacak 5 bin km sınırı geliyor. Eğer yasa çıkarsa alınan sıfır km otomobil 6 ay boyunca satılamayacak.

SIFIR OTOMOBİLLERDE 'AL - SAT' DEVRİ BİTTİ! 

Gazete Pencere'den Emre Özpeynirci'nin haberine göre sıfır otomobil satışına kısıtlama geliyor. Eğer kanun geçerse, aldığınız sıfır otomobili altı ay boyunca satamayacaksınız. 6 ay ve 5 bin km kısıtlamasına uymayanlara ciddi yaptırımlar olacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, araç satışlarıyla ilgili araştırmanın devam ettiğini fahiş fiyatlarının önüne geçecek düzenlemelerin yakın zamanda gündeme geleceğini belirtmişti.

MİLYONLARI İLGİLENDİRİYOR! 

Sıfır kilometre araçları aldıktan sonra bekletip aldıkları paranın çok üstünde satan firma ve kişiler bundan sonra 6 ay beklemek zorunda kalacak. Bu yapılacak düzenlemeyle birlikte fahiş fiyat artışının ve vurgunculuğun önüne geçilecek.