Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ederken, altın fiyatları ile ilgili hareketlilik ve uzman altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne?

Çeyrek altın ne kadar? (24 Ekim 2020 güncel altın fiyatları)

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı dün, bir önceki güne göre %0,70 yükselişle 488,20 TL'den işlem gördü. İstanbul Kapalıçarşı'da, dün çeyrek altın 791 TL oldu. Cumhuriyet altını ise 3.237 TL'den satıldı. 24 ayar külçe altının gram altın fiyatı ise dün, bir önceki günün kapanışına göre %0,70 azalış gösterdi ve 488,20 TL'den işlem gördü. Peki, 26 Eylül 2020 çeyrek altın fiyatları haftayı nasıl tamamladı? Güncel altın kuru ne kadar oldu? İşte bugün altında son durum detayları...

Analistlere göre altın fiyatları konusunda yeni tip koronavirüs aşısıyla ile vakalarla ilgili haber akışı ve jeopolitik gelişmeler takip edilecek.

Gram altın ne kadar?
Gram altının fiyatı kapanışta Kapalıçarşı’da 488,20 TL olarak belirlendi. Gram altın günü 488,20 TL'den kapattı. Bir süredir rekor seviyeleri gören altının ons fiyatı 1900 dolar seviyesinde oldu.

24 Ekim 2020 Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar?
Altın fiyatları konusunda gerçekleşen yükseliş ile beraber çeyrek altın fiyatı şu anda alış fiyatı 786 lira, satış fiyatı 791 lira seviyesinde. Cumhuriyet altını da son olarak alış fiyatı 3.216 lira ve satış fiyatı 3.237 seviyesinde oldu.

Altın fiyatları düşecek mi?
Yatırım amaçlı olarak altın alacak olan vatandaşlar tarafından altın düşecek mi sorusuyla alakalı cevap arayışı sürüyor. Yıl içerisinde ciddi anlamda yükseliş hareketi gözlenen altın fiyatları sebebiyle düğün ya da nikah amacıyla altın alacak olan vatandaşlar da altın fiyatları düşecek mi sorusunun cevabını merak ediyor. Aşı gelişmelerine karşılık altının nasıl bir hareket göstereceği de araştırılıyor. Altında son durum altına yatırım yapanlar ve altın alacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor.