Araba Almak için sıra tespitli iktisat modeli

Araba Almak için sıra tespitli iktisat modeli

Araba almanın adresi konumunda yer alan İktisatEvim, araba ihtiyacına yönelik çözümleri uygun hizmet paketleri ile sunar.

Aile dostu kampanya tasarımları ve uygun satın alma paketleri doğrultusunda her bütçeden birey araba sahibi olabilir. Nasıl ev veya araba sahibi olunacağı konusunda ise iktisat sistemleri devreye girer. Alıcılar kendi iradelerine göre ödeme planları oluşturarak veya peşinatlı/peşinatsız seçeneklerden yararlanarak İktisatEvim avantajlarını değerlendirir.

Bireysel İktisat Modeli ile Araba Sahibi Olma

İktisatEvim Bireysel İktisat Modeli ile araba sahibi olmak isteyen üyeler, ödeme planlarını kendi kafalarındaki gibi oluşturma avantajına sahiptir. Satın alınmak istenen arabanın değeri ve ödenecek olan taksitlerin tutarından plan değişikliklerine varana kadar her şey bireyin kontrolü altında gerçekleşir.

Tercihe göre peşinat ödeme veya peşinatsız ödeme seçeneklerinden yararlanılarak satın alınacak araca karar verilir. İktisatEvim tarafından ara ödeme yapma zorunluluğu bulunmamakla beraber borcu daha erken tamamlamak adına avantajlı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Bireysel İktisat Modeli’nden yararlanarak ev, arsa veya araba almak isteyen üyeler sözleşme sürecinde iktisat bedeli öder ve büyük fırsatlardan yararlanma şansı elde eder. Herhangi bir sebepten dolayı ödemelerini yapmakta zorlananlara kolaylık tanınarak ara verme fırsatından yararlanmaları sağlanır.

Araba Almak İçin Sıra Tespitli İktisat Modeli

Daha erken araba sahibi olma fırsatından yararlanmak adına Sıra Tespitli İktisat Modeli devreye girer. Üyeler sahip olmak istedikleri araca kendileri karar vererek peşinatlı/peşinatsız seçeneklerden yararlanır. Bireylerin bütçe planlaması yapıldıktan sonra iktisat programında yer alacak üyelerin sayısı belirlenir.

Noter huzurunda gerçekleşecek olan iktisat programında sıra tespiti gerçekleştikten sonra katılımcı sıraları belirlenmiş olur. İktisatEvim, her ay bir katılımcıya teslimat yapar ve ihtiyaçlarına kavuşmasını sağlar. Sıralamada son sıralara yerleşmiş olan üyeler için mağduriyet yaşanmaması adına ise teslimler daha erken gerçekleştirilir.

Yeni ev ve araba adresi olarak anılan ve üyelerine uygun ödeme seçenekleri ile hizmet veren İktisatEvim, bütün gelir grupları için birikim yapma fırsatı tanır. İktisat modellerindeki koşulları son teslim tarihinden önce değiştirmek ise üyelerin elindedir. Kefil veya peşinata ihtiyaç duyulmadan ev, araba ya da iş yeri sahibi olmak İktisatEvim ile mümkündür.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/senetle-araba-almak-istiyorum