BabyDoge coin nedir? BabyDoge coin yorum ve geleceği!

BabyDoge coin nedir? BabyDoge coin yorum ve geleceği!

Baby Doge Coin, orijinal Dogecoin'in (DOGE) "çocuğu" olma hedefiyle ortaya çıkan internet şakası (meme) tabanlı kripto para birimidir. Peki, BabyDoge coin nedir? BabyDoge coin yorum ve geleceği!

Baby Doge Coin bugünkü fiyatı ₺4.60e-8 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺853.946.777 TRY. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2714, piyasa değeri mevcut değil.

BABY DOGE COİN (BABYDOGE) NEDİR?
Baby Doge Coin, orijinal Dogecoin'in (DOGE) "çocuğu" olma hedefiyle ortaya çıkan internet şakası (meme) tabanlı kripto para birimidir. Dogecoin para biriminin 2020 ila 2021 yıllarındaki devasa fiyat artışının bir benzerini yakalamayı ümit eden çeşitli kripto para birimleri geliştirildi. Baby Doge Coin ve Shiba Inu gibi birçok proje, birbirinden sevimli ve internet şakalarını baz alan kripto para birimleri oluşturarak yatırımcıların yüksek getiriler elde etmelerini amaçlıyor. Baby Doge Coin, işlem sürelerini hızlandırmanın yanı sıra her işlem ücretinin belli bir yüzdesini kullanıcılara vererek fiyatının selefi gibi yukarıya sıçramasını umuyor.

Baby Doge Coin, token değerini mümkün olduğunca yukarı çıkarmak için altı aşamalı bir yol haritası izliyor. Proje aynı zamanda, kilitli likidite sahibi kullanıcıların oluşturduğu topluluğa daha fazla güvenlik sağlamayı amaçlıyor. Bu bağlamda şeffaflık, güven, uzun ömürlülük ve topluluk değerlerine önem veriyor. Topluluğu mümkün olan en yüksek miktarda dahil etmek istiyorlar ve "rug pull" gibi dolandırıcılık endişelerini ortadan kaldırmak için üçüncü parti denetimler uygulandı.

İnternet şakası tabanlı diğer kripto paralar gibi, burada da kurucular kendilerini ön plana çıkarmadı. Ancak projenin geliştiricisinin, Pawz.com'un kurucusu ve evcil hayvanların ihtiyaçları için bağış toplanması faaliyetlerine gönül veren Christian Campisi olduğu ortaya çıktı. Christian'a göre proje tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde çekirdek ekibin diğer üyeleri de açıklanacak.

BABYDOGE KURUCUSU KİM?
Diğer "meme" temalı kripto para birimlerinde olduğu gibi, BabyDoge'un da arkasındaki geliştiricilerin ve ekibin kim oldukları tam olarak açıklanmadı. Geliştiriciler, Ethereum ağıyla uyumlu olacak biçimde ekosistem oluşturmak adına Binance Smart Chain altyapısını tercih etti.

BABYDOGE 1 SENT OLABİLİR Mİ?
BabyDoge, diğer "meme" temalı kripto para birimleri gibi, 420 katrilyon token olacak biçimde çok büyük bir arza sahip. Bu durum, erken dönem yatırımcılara arzın büyük bölümlerini satın alma şansı tanıdı. Diğerlerinden daha fazla benimsenmesi ya da token'ları daha kıt ve değerli hale getirecek coin yakma gibi stratejiler gerçekleştikçe değeri aratacaktır.

BABYDOGE FİYATI
Uyarmakta fayda var: BabyDoge token'ı Baby Cake (BABYCAKE), Baby Swap (BABY) veya Baby Shiba Inu (BABYSHIBAINU) gibi alternatiflerle karıştırmayın. Token, fiyatını ve piyasa değerini içinde bulunduğu bu erken aşamada mümkün olduğunca yükseltmeyi amaçlıyor.

BABY DOGE COİN NASIL ÇALIŞIYOR?
Baby Doge Coin, çok sayıda köpek temalı dijital para birimi içeren kripto para piyasasının genişlemekte olan alanında yer alıyor. Bu token seçeneklerinin benimsenme oranı, yatırımcılarına ne kadar değer sağlayabileceklerine bağlı. Dolayısıyla her proje ödül, airdrop ve hediye dağıtımı gibi kullanıcılara cazip gelecek faydalar sağlamaya çalışıyor. Baby Doge Coin; işlem ücretlerinden elde edilen gelirin kullanıcılara dağıtılması, yakılan arz sayesinde oluşan değer artışları ve DEX ile NFT platformları gibi her geçen gün yenileri eklenen özellikleriyle daha fazla kullanıcıyı ikna etmeyi umuyor.

"Meme" temalı yeni kripto paraların birçoğu gibi BabyDoge da Binance Smart Chain üzerinde geliştirildi. Bu sayede proje, teknik makalesinde (Woofpaper) belirtildiği üzere, Dogecoins'den 10 kat daha hızlı olduğu gibi düşük Gas ücretleri ve blok süreleriyle de öne çıkıyor. Böylece, işlem komisyonlarının bir kısmı kullanıcılara verilirken ağdaki ücretler de en aza indirilebiliyor. BabyDoge token, zaman içinde hem otomatik hem de elle yakım işlemine tabi tutulacağı için kendini "hiper deflasyonist" olarak tanımlıyor. Kullanıcıların erişeceği diğer kilit token ekonomisi verileri şöyle:

Her yüzde 10'luk ücretin yüzde 5'i BabyDoge sahiplerine geri dağıtılacak
Ücretlerin yüzde 2,5'i satılacak ve likidite havuzuna Binance Coin (BNB) olarak eklenecek
Ücretlerin yüzde 2,5'i, PancakeSwap DEX üzerinde likidite çifti oluşturmak üzere BNB ile eşleştirilecek
Buna ek olarak, Baby Doge Coin ekibi orijinal arzın yüzde 30'unu halihazırda yaktı ve her yeniden dağıtım sürecinde yüzde 5 oranında daha yakılacak. Tüm bunların hepsi Dogecoin projesinde elde edilen başarının bir benzerini yakalamak için. Başlangıç fiyatının oldukça düşük olması neticesinde, yatırımcıların isterlerse milyonlarca token satın alabilecekleri ve BabyDoge fiyatı 0,01 dolar gibi kritik eşiği aştığında büyük gelir elde edecekleri bir yapı sunmayı umuyorlar.

BABY DOGE COİN NEDEN FARKLI?
Baby Doge Coin; Shiba Inu, Alaska Inu, Doggy, CyberDoge ve Mini Shiba gibi pek çok sayıda alternatifi bulunan köpek temalı para birimleriyle karşılaştırıldığında benzer fiyat yaklaşımına sahip olduğu gözüküyor. Bununla birlikte, sosyal medyada büyük bir takipçiye ulaşarak ve ilk 21 gününde 250.000 yatırımcı sahibi olarak rakiplerinden farklılaşan kritik özelliklere sahip. Statik ödüller ve coin yakma sistemi, bu tip kripto para birimleri için standart özellik sayılabilir, ancak "meme" temalı kripto alanında ilk kez denendiğinden başarılı olabilir.

Baby Doge Coin'in gelecek planları arasında merkeziyetsiz borsa, kripto para destekli ödeme kartı, "meme" ve NFT pazar yerine sahip bir ekosistem yer alıyor. Ayrıca bu süreçte, evcil hayvan hayır kurumlarına da bağışta bulunacaklar.

BABY DOGE COİN NASIL BÜYÜYECEK?
Baby Doge Coin, MAMADOGE gibi Dogecoin ile dijital kan bağı olduğunu iddia eden diğer alternatiflere benziyor. Piyasada çok rekabet olduğundan hangi "meme" tabanlı kripto paranın en çok kullanıcıyla ve zaman içinde en fazla değere ulaşacağı belli değil. Baby Doge Coin, güvenlik sorunlarıyla karşılaşmaz ve topluluğu inşa etmek üzere yatırımcıların desteği devam ederse, binlerce kullanıcının yüksek gelir elde etmek için şansı olabilir!

DOLAŞIMDA KAÇ BABYDOGE COİN VAR?
Toplam 420 katrilyon olan Baby Doge Coin arzının şu anda dolaşımdaki miktarı 295 katrilyon. 125 katrilyon (yaklaşık yüzde 30) coin yakma işlemiyle yok edildi. Protokol, Baby Doge arz kıtlığı oluşturmak için üç işlev kullanıyor: Yansıma (yatırımcıların cüzdanlarına para ekleme), LP edinimi (PancakeSwap üzerinde likidite çifti olarak eklenir) ve coin yakımı. Yüzde 10 oranındaki işlem ücretinin yüzde 5'i Baby Doge Coin sahiplerine yeniden dağıtılır. Yüzde 5'i akıllı sözleşme ile BNB'ye satılır ve Pancake Swap üzerinde likidite çifti olarak otomatik olarak eklenir.

Baby Doge Coin, yardımsever ortaklarına bağış yapmak için yeniden dağıtımlardan pay alan bir bağış cüzdanı tutar.

BABY DOGE COİN AĞI GÜVENLİ Mİ?
Baby Doge, merkeziyetsizlik sağlamak ve topluluk katılımını artırmak için Binance Smart Chain üzerinde, 21 doğrulayıcının yer aldığı Hisse İspatlı Otorite (Proof of Staked Authority) konsensüs algoritması kullanır.