Büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti!

Büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti!

Milli Piyango'nun 19 Kasım tarihli çekilişler tamamlandı. Büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her ay 3 kere çekilen Milli Piyango'da 19 Kasım tarihli çekilişler tamamlandı.

Milli Piyango İdaresi'nin  Ankara  Kızılay hizmet binasında gerçekleştirilen Milli Piyango çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA – MPİ BİLET SORGULAMA EKRANI

Milli Piyango çekilişlerini büyük heyecanla bekleyen vatandaşlar, büyük ikramiye hayali kurarken bir yandan da bilet sorgulama işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. Milli Piyango biletine ikramiye isabet edip etmediğini araştıran vatandaşlar, internet üzerinde de "Milli Piyango bilet sorgulama" ve "MPİ bilet sorgulama" aramalarını yapıyor.

Milli Piyango bilet sorgulama işlemi için http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php adresinde yer alan sonuç sayfasından çekiliş tarihi seçerek ve bilet numarası yazarak sorgulama yapabilirsiniz. Böylece sistem, biletinize ikramiye isabet edip etmediğini karşınıza çıkaracaktır.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI

Milli Piyango çekilişleri,  Milli Piyango İdaresi tarafından her ay 3 kere yapılmaktadır. Her ayın 9'unda, 19'unda ve 29'unda yapılan Milli Piyango çekilişlerinde 2 milyon liralık büyük ikramiye ve bu ikramiyeden hariç olarak özel ikramiyeler verilmektedir.