'En İyi İşveren Markası' seçildi

'En İyi İşveren Markası' seçildi

Profesyonel sosyal paylaşım platformu LinkedIn tarafından düzenlenen ve yüzlerce şirketin değerlendirildiği LinkedIn Talent Awards 2019 Ödülleri'nde, Yıldız Holding 'En İyi İşveren Markası' ödülünü kazandı.

Yıldız Holding, 500 ve üzeri çalışana sahip şirketlerin LinkedIn üzerindeki işveren markası performansının değerlendirildiği LinkedIn Talent Awards 2019 Ödülleri’nde, 'Best Employer Brand- En İyi İşveren Markası' kategorisinde birinci oldu. Yüzlerce şirketin çalışan beyanlarını ve paylaşımlarını tek tek inceleyen LinkedIn, bu kategoride yüksek etkileşim yakalayan ve yenilikçi projeler sunan Yıldız Holding’i büyük ödüle layık gördü.

Yıldız Holding İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın, 'Kazanılan bu ödül, Yıldız Holding olarak bugüne kadar izlediğimiz doğru stratejinin bir kanıtı. Çalışma arkadaşlarımızı odağına koyduğumuz İnsan Kaynakları stratejilerimizi ve işveren markasına bakışımızı, yine onlardan ve paydaşlarımızdan gelen geri bildirimlerle güncelliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.