Holo Coin yorum! Holo Coin (Hot) nedir, ne kadar oldu? Holo Chain (HOT) fiyatı ne kadar?

Holo Coin yorum! Holo Coin (Hot) nedir, ne kadar oldu? Holo Chain (HOT) fiyatı ne kadar?

Holo Coin yorum! Holo Coin (Hot) nedir, ne kadar oldu? Holo Chain (HOT) fiyatı ne kadar? Kripto paralar arasında en fazla bilinen Bitcoin, Etherium gibi kripto paralar ama alt coinlerde dikkat çekiyor. Peki Holo Coin HOT ne kadar oldu?

Holo Coin yorum! Holo Coin (Hot) nedir, ne kadar oldu? Holo Chain (HOT) fiyatı ne kadar?  Kripto paralar arasında en fazla bilinen Bitcoin, Etherium gibi kripto paralar ama alt coinlerde dikkat çekiyor. Peki Holo Coin HOT ne kadar oldu?

Holo coin ne kadar oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Holo Chain (HOT)fiyatı son 24 saat içerisinde rekor seviyeleri ulaştı. Tüm zamanların rekorunu kıran Holo Chain (HOT) konusunda araştırmalar araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son 24 saat içerisinde % 48 yükseliş gösteren Holo Coin 0,02674 dolar seviyesine kadar yükseldi. İşte Holo Chain fiyatlarında son durum?

HOLO COİN HOT FİYATI NE KADAR OLDU?

Holo Chain fiyatı son 24 saat içerisinde %48 yükseliş elde ederek 0,02674 dolara kadar çıktı. Holo Chain fiyatı son 30 günde % 890 yükseliş elde ederek büyük bir yükseliş ivmesi yakaladı. Holo Chain an itibariyle 0.2096 seviyesinden işlem görüyor

HOLOCHAİN NEDİR?

Holochain her katılımcıya kendi “zincirini” veren Dağıtık Hash Tablosu (DHT) kullanan uygulamalar için veri bütünlüğü protokolüne denir. Holochain, ismindeki “chain” anlamının haricinde bir blockchain olarak değerlendirilemez.

“Blokların Ötesinde” veya “Beyond the Blocks” mottosunu kullanan Holochain bu şekilde ortaya konulan ağın blockchainden farklı olduğunu belirtmiş olur. Dağıtık Hash Tablosu ile bilgi paylaşımında bulunmak Torrent kullanmaya benzer. Holochain’in çalışmaları 2008’e dek uzanır. Metacurrency.org sitesinin kurucuları, fikirlerini geliştirerek Holochain ağını ortaya koydu.

Holochain sistemi faaliyete geçene dek projenin tanıtımı ve kaynak yaratmak için ERC-20 tabanında üretilen kripto paradır. Holo Token, 2018’de ICO çalışmasıyla piyasaya sürüldü. Yapılan planlamalarda Holochain ağı aktif olduğunda kullanıcılar, ellerinde tuttukları Holo Token için 1:1 seviyesinde Holo Fuel değiş-tokuş (swap) yapmış olacak ve piyasalarda yalnızca Holo Fuel işlem görüyor olacaktı; fakat Holochain tarafından yapılan resm3i açıklamaya göre; Swap işleminde değişiklik yapılma kararı alındı.