İslam Memiş alım fırsatı diyerek uyardı: Kritik seviyelerdeyiz

İslam Memiş alım fırsatı diyerek uyardı: Kritik seviyelerdeyiz

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın için Temmuz-Ağustos'da alım yapmak isteyenler kaçırmamalı açıklamasında bulundu.

‘Döviz kurlarında yeni bir atak mı geliyor? Emtialarda baskılanmalar devam edecek mi?’ gibi merak edilen soruları yeni yayınladığı videosunda cevaplayan İslam Memiş, Temmuz-Ağustos ayına dikkat çekerek yeni değerlendirmeler yaptı. Dolar kurunda 16-17 seviyelerinin altını çizen Memiş, alım yapacaklar için yeni bant aralıklarını da açıkladı.

''TEMMUZ VE AĞUSTOS AYI TATİL AYI''
Ons altının dar bant aralığında işlem gördüğünü belirten Memiş, "1780 3 defa denendi. Gram altın ise Kapalı Çarşı’da 984 TL seviyesinde. Hızlı bir toparlanmayla birlikte 988 lirayı gördü. Tatil sezonu nedeniyle TL ile işlem yapacaklar için gram altında 950-1000 arasında işlem gerçekleştirilebilir" ifadelerini kullandı.

ALIM YAPMAK İSTEYENLER KAÇIRMASIN!
Kademeli alım yapmaya dikkat çeken Memiş, "Makas aralıklarını göz önünde bulundurmalıdır. 6 ay öncesinde 780 liraydı. Bugün 988 lirayı konuşuyoruz. Yılsonuna kadar 1450’ye kadar görülebilir. 1000 lira seviyesindeki rakamları son kez alım olarak değerlendirebilirsiniz. Ons altında toparlanma isteği var." diye konuştu.

RÜZGAR TERSTEN ESEBİLİR
“Özellikle enflasyondaki yükseliş piyasa tarafından fiyatlandı. Biz büyük bir ekonomik paket var. Bunu kestirebilirsem size açıklayacağım. Çünkü rüzgar tersinden esebilir. Piyasalar yaz tatiline girdi.”