İslam Memiş'ten altın ve dolar kuru için uyarı! Tarih verdi

İslam Memiş'ten altın ve dolar kuru için uyarı! Tarih verdi

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları altın, gümüş ve kripto paralar konusunda uyardı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında yayınladığı videolarla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist, son olarak altın almayı düşünenleri uyarılarda bulundu. 

İslam Memiş, "Gram altın/TL'de 1020-1040 aralığında dalgalanma yaşandı. 'TL'yi nasıl değerlendiririm' soruları soruluyor. Şu anda ekonomiye destek vermek için elindeki altınını sat, yerine koyabilirsin. Dolar/TL kuru 18 lira, gram altın 1030 lira seviyesindeydi. Daha alt rakamlardan almak için fırsat kollamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"GRAM ALTIN UÇACAK"

"Gram altın 1450 lira olursa satmayın" diyen Memiş "Gram altın satılmaz. Yıl sonundaki öngörüm 1450 lira olacak. Altın herhangi bir şeye yatırım yapılacaksa satılır. Gelecek yıl 1600 lirayı görebilir. Fırsat Nisan ayıydı. Ağustos ayına şans ayı olarak değerlendiriyorum" diye konuştu. 

Kripto paraya dair de açıklamada bulunan ünlü isim şu ifadelere yer verdi:

"Bitcoin tarafında 23.012 dolar seviyesini gözlemliyorum. Yüzde 2.5'lik değer artışı var. 24 bin doların yukarı yönlü kırılması gerekiyor ki 27 bin doları telafuz edelim. Benim nazarımda kriptolar da baskılanmaya devam ediyor. Eylül ayı itibarıyla hem altın ve gümüş hem de kripto paralarda patlama olacak."