Konut sektöründe yeni dönem

Konut sektöründe yeni dönem

 

Ev sahibi olmak için faizlerin düşmesini bekleyenler her koşulda aldıkları kredinin geri ödemesinde büyük faiz yükü altına girmektedir. Bugün en düşük faizli konut kredisi dahi alacağınız evin tutarının yarısı oranında faiz ödemenize sebep olacaktır. Hiçbir faiz yükü altına girmeden alacağı evin gerçek değerini ödemek isteyenler faizsiz ev alma fırsatını değerlendirebilir. Üstelik ödemek istediğiniz taksit tutarlarını bütçe koşullarınıza göre belirleme fırsatı da sunulmaktadır.

Ev Sahibi Olmak

Katılımevim (katilimevim.com.tr) ev sahibi olmak isteyen herkese büyük fırsatlar sunuyor. Birikimi olan veya olmayan herkes kendi belirlediği ödeme koşullarında ev sahibi oluyor. Yani ev sahibi olmak için tek koşu ev sahibi olmayı istemek. Türkiye’nin her yerinden istediğiniz koşullarda beğendiğiniz eve sahip olabilirsiniz. Bankalarla, kredilerle, komisyon ve ara ödemelerle uğraşmadın almak istediğiniz evin gerçek değerini taksitlerle ödemeye başlayarak kısa sürede evinize kavuşabilirsiniz.

Kirada yaşamını sürdürenler Katılımevim ile kredisiz ev sahibi olma şansını yakalıyor. Kiradan kurtulmak isteyenler bütçelerine göre oluşturdukları ödeme planlarıyla ödedikleri kira tutarlarından daha düşük taksitlerle kendi evlerine sahip olabiliyor.

Katılımevim Avantajları

Kısıtlı bütçelerle ev sahibi olmak isteyenler öncelikle zorlanmadan ödeyebilecekleri taksitlerle ev alma yolunu tercih etmelidir.

Katılımevim tarafından ev almak isteyenlere sunulan avantajlardan bazılarını;

  • Faiz ödemeden
  • Komisyon ödemeden
  • Ara ödemesiz
  • Peşinatsız
  • Kefilsiz
  • İpotek ve ekspertiz ücreti olmadan

Gibi birçok kolaylık sayılabilir. Ev alırken kazanmak isteyenlere Kıtılımevim en cazip koşullarla ve avantajlarla yeni evlerinin anahtarlarını teslim ediyor. Kimse ev almak için finansman hesaplama kanallarını kullanmak zorunda kalmıyor.

Katılımevim’de Peşinat Zorunlu Mu?

Katılımevim kredisiz ev sahibi olmak isteyen herkese hiç peşinatsız konutlarını teslim ediyor. Ev almak isteyenler doğrudan kendi bütçelerine göre belirledikleri taksitlerle ödemeler yaparak ev sahibi olabiliyor. Bununla birlikte peşinat olarak ödeme yapmak isteyenler özel avantajlar kazanmaktadır. Peşinat ödemesi yapanların borçları daha kısa sürede bitebilir, daha düşük taksit tutarı ödeyebilir ve evlerine daha kısa sürede kavuşabilirler. Katılımevim ev sahibi olmayan kimseyi bırakmamak amacıyla her türlü kolaylık ve avantajı sağlıyor.

Kaynak:

https://www.katilimevim.com.tr/finansman-hesapla/

https://www.katilimevim.com.tr/konut-kredisi

https://www.katilimevim.com.tr/ev-kredisi