Kredisiz ev nasıl alınır

Kredisiz ev nasıl alınır

Artık herkes için kira öder gibi ev sahibi olma hayali geçerli oluyor. Üstelik hiç peşinat ödemesi yapmadan tıpkı kira öder gibi ev satın alınabiliyor.

Türkiye’nin en önemli tasarruf firması Destekevim ile birlikte Türkiye’nin her yerinden yüz binlerce kişinin ev ve araba satın alma hayali gerçeğe dönüştü. Bugüne kadar yüz binlerce kişinin peşinatsız, kredisiz ve faizsiz ev ve araba satın almasını sağlayan Destekevim, günümüzde de destek çözümlerini aktif şekilde sunmaya devam ediyor.

Bu sayede sizde ev veya araba almak istiyor ancak ne peşinatınız, ne de kredi alma imkanınız bulunmuyor olsa bile Destekevim destek çözümlerine başvuruda bulunarak, hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Destekevim’in peşinatsız ev satın alma destek çözümlerinden herkes faydalanabiliyor.

Kredi Almadan Ev Sahibi Olun

Türkiye’nin her yerinde kira öder gibi ev sahibi olmayı sağlayan çok sayıda yatırım çözümleri bulunuyor. Banka ve kredi kuruluşları tarafından ev kredileri ile kira öder gibi ev sahibi olmayı sağlayan hizmetler sunuluyor. Ancak bu sistemler çok yüksek faiz oranlarıyla satın alacağınız evin maliyetini resmen yarı yarıya arttırıyor. Ayrıca ev kredilerinde evin yalnızca 80% gibi bir dilimi kredi olarak veriliyor. Geri kalan 20% diliminin peşinat olarak ödenmesi gerekiyor.

Üstelik ev kredilerinde yüksek faiz oranlarıyla birlikte vade sayısı da standart ve sınırlı olduğundan geri ödeme koşulları çok ağır oluyor. Destekevim destek çözümleri ile kredisiz ev satın alma imkanınız bulunuyor. Hiç kredi çekmeden ve hiç peşinat ödemeden istediğiniz evi satın alabilirsiniz. Üstelik dilediğiniz vade sayısında geri ödeme programı oluştururken de hiçbir faiz uygulaması gerçekleştirilmiyor.

Destekevim Kredisiz Ev Nasıl Alınır?

Destekevim tarafından sunulan destek çözümlerini kullanarak kredisiz ev sahibi olmak herkes için mümkündür. Dar ve orta gelirli kişiler başta olmak üzere 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve düzenli bir gelire sahip olmak bu destek çözümlerini kullanmak için yeterlidir. Üstelik düzenli gelirinizin ne kadar olduğu ise kesinlikle fark etmiyor. Çünkü Destekevim finansman uzmanları tarafından gelir seviyesine göre en uygun kredisiz ve peşinatsız ev satın alma kampanyalarına katılımınız gerçekleştiriliyor.

https://www.destekevim.com/pesinatsiz-ev-nasil-alabilirim/

https://www.destekevim.com/kredisiz-ev-nasil-alabilirim/