Pırlantada Kare Pırlanta Zamanı

Pırlantada Kare Pırlanta Zamanı

Adeta yıldızlardan bir parça olan pırlantalar şimdi çok daha özel! Pırlanta alışverişinde Türkiye’nin en güvenilir markası Blue Diamond harika bir kampanyaya imza atıyor! Kadınların en sevdiği yüzüklerin başında gelen baget pırlanta yüzükler %50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Üstelik vade farksız 4 taksit avantajıyla! Pırlanta alışverişinde sertifikalı ürün her zaman önemlidir bu yüzden tercihinizi Türkiye’nin lideri konumunda bulunan Blue Diamond güvencesinden yana kullanmalısınız. Kadınların zarafetine en çok yakışan aksesuarlar pırlantalı mücevherler…

Pırlantanın ışıltısını en iyi yansıtan modellerden olan kare yüzükler çok özel fiyatlarla sizleri bekliyor. Üstelik 2000 TL üzeri alışverişlerinizde pırlantalı gümüş şans bilekliği hediye! Blue Diamond kalitesi ve fiyat avantajlarıyla alacağınız tüm pırlantalar hologramlı mücevher sertifikasına (Blue Certificate) sahiptir. Sertifikanız internetten verdiğiniz siparişinizle birlikte gönderilir.

Blue Diamond markasının da ismine ilham veren diamond kelimesi İngilizcede pırlanta anlamına geliyor ve bu kelime Yunanca “fethedilemez” anlamındaki “ademas” kelimesinden türetilmiştir. Pırlanta baget yüzükler, koleksiyondaki baget kolye ve baget küpe modelleriyle de kusursuz bir uyum sağlıyor. İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edeceğiniz pırlanta yüzükler yıllarca unutulmayacak bir armağan olacak. Blue Diamond alışverişlerinin kazananı her zaman müşterilerimizdir. Mücevher kutunuzun vazgeçilmez yüzüklerine yer açın. Baget pırlanta modellerinde %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Blue Diamond bir gün değil her gün hatırlanacak bir hediye için harika bir kampanya hazırladı! En çok satılan mücevherlerden olan pırlanta küpe ve pırlanta kolye modelleri harika indirimlerle sizin oluyor. Bu özel fırsatı sakın kaçırmayın. Son yılların en çok tercih edilen modellerden kare pırlantalar boynunuzda, kulaklarınızda ve parmaklarınızda parlasın! Her kadın özeldir. Tıpkı benzersiz pırlantalar gibi. Blue Diamond kalitesiyle sunulan bu önemli kampanyada, çok özel indirimlerin yanında 2000 TL üzeri alışverişlerinizde Pırlantalı Gümüş Şans Bilekliği, hediye! Pırlantalı gümüş şans bilekliği ile yaşamınızda şansa yer açın. Pırlanta denildiğinde akla gelen önemli markalardan olan Blue Diamond, %50 indirim kampanyası ile en sevdiklerinizi pırlantalar ile buluşturuyor. Kare kesim pırlantanın ışığı mükemmel yansıtan tasarımı sizleri büyüleyecek.