Selçuk Geçer tarih vererek dolar tahminini açıkladı... Ağustos sonu eylül başı!

Selçuk Geçer tarih vererek dolar tahminini açıkladı... Ağustos sonu eylül başı!

Ekonomist Selçuk Geçer'in yaptığı dolar tahmini herkesi korkuttu. Ağustos ve eylül aylarını işaret eden Geçer, doların 60-70 lirayı görebileceğini öne sürdü.

Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı analizlerle ve değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dolar tahminine ilişkin yaptığı açıklamalarla merak uyandıran Geçer bu kez tarih verdi ve doların kaç TL'yi bulabileceğini söyledi.

bank-number-usa-bills-dollar-1232-3931.webp

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ

Selçuk Geçer, dolar/TL ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. YouTube kanalından sık sık yorumlarını paylaşan Geçer, kış aylarının sert geçeceğini belirterek “Kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeye başlar. Ben sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla, dolar kurunun 30 liranın kıyısına gelebileceğini düşünüyorum” dedi.

transparent-bills-with-buildings-1160-900.jpg

SELÇUK GEÇER'E GÖRE DOLAR UÇACAK!

Selçuk Geçer, doların ilerleyen süreçte para politikaları değişmediği takdirde önünün alınamayacağını da sözlerine ekleyerek "Bu durum bizi 5 Nisan 1994’e götürür, dört beş katına kadar artışlar görürüz. Bir anda 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu 60-70 lira olarak görürüz. Umarım öyle bir şey olmaz ancak bu işin sadece para politikaları ile yönetilmeyeceğini hala anlamış değiller. Sadece algı ve sözle yönetilemezsin" ifadelerini kullandı.

"ENFLASYONUN DOLAR KURUNA YANSIMASI 30-35 TL"

Enflasyonla ilgili konuşan ve enflasyonun kura yansımasının 30-35 TL bandını bulacağını ifade eden Selçuk Geçer, "Zaten biz şu anda 30-35 lira aralığında dolar kuruna sahibiz ama Türkiye'de en ucuz şey dolar. Bu böyle kalamaz, devam edemez" dedi.

wallet-buy-debt-pay-closeup-1150-1772.webp

SELÇUK GEÇER'İN DOLAR TAHMİNİ 60-70 TL

Ekonomist Selçuk Geçer son olarak, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler" dedi ve "Bir anda 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu 60-70 lira olarak görürüz" şeklinde konuştu.