SHİBA coin güncel yorum ve analizi! SHİBA coin nedir?

SHİBA coin güncel yorum ve analizi! SHİBA coin nedir?

Kripto paralarla ilgili manipülasyonlarına bir yenisini daha ekleyen milyarder iş adamı Elon Musk attığı bir tweet ile Dogecoin, Shiba Inu gibi kripto paraları ivmeledi. Peki, SHİBA coin nedir? SHİBA coin yorum ve analiz!

En büyük dokuzuncu Kripto Para olan Dogecoin'i destekleyen bir tweete yanıt veren Elon Musk, ayrıca Shiba Inu köpeği olduğuna inandığı çizim de yaparak Twitter'dan paylaştı.

SHİBA COİN YORUM VE ANALİZİ!

Shiba Inu, Musk'ın paylaşımıyla birlikte yüzde 6 civarında prim yaptı. Geçtiğimiz haftalarda bir sıfır daha silen Shiba Inu'ye büyük ilgi duyuluyor. Hem fiyatının düşük olması hem de milyarder iş adamı Elon Musk'ın radarında bulunması kripto para birimini güçlü tutuyor.

Shiba Inu, %42’lik formasyon hedefine ulaşabilir
Shiba Inu fiyatı da, SHIB’nin yukarı doğru kararlı bir hareket yapması durumunda ölçülen %42’lik bir ralli ile simetrik bir üçgen formasyonu oluşturuyor gibi görünüyor. Analiste göre SHIB direnç trend çizgisinin üzerine çıksa da, üçgen formasyonun üst trend çizgisinin etrafında zaman geçirebilir. Satın alma emirlerin ani bir artış, Shiba Inu fiyat dilimini ters baş-omuz çizgisinin üzerinde görebilir ve sonunda %20’lik bir ralliye hazırlanabilir.

Bununla birlikte, SHIB zayıflık yaşar ve momentumunun aşağı yönde döndüğünü görürse, Shiba Inu fiyatı grafikteki modelin sağ omzuna doğru düşebilir ve yükseliş görünümünü bozabilir. Bu durumda analiste göre bu 3 teknik model takip edilebilir:

Shiba Inu fiyatı için ilk savunma hattı, 0,00002826 dolardan 21 dört saatlik Basit Hareketli Ortalama (SMA) ile çakışan azalan trend çizgisinde. Sağ omzun en düşük seviyesi olan 0.00002712 dolara düşmeden önce, 50 adet dört saatlik SMA’da 0.00002739 dolardan ek destek ortaya çıkacak.
SHIB bu seviyenin altına düşerse, daha fazla konsolidasyona işaret eden simetrik üçgen formasyonuna geri düştüğü için SHIB boğaları bozguna uğrayabilir.
Ek satış baskısı, Shiba Inu fiyatının daha fazla düşmeden önce 0,00002626 dolardan 100 dört saatlik SMA’ya doğru çöküşünü görebilir ve artan destek trendi çizgisini 0,000002497 dolar olarak etiketleyebilir.

SHIBA INU (SHIB) NEDİR?

"DOGE Killer" olarak adlandırılan krito para, Dogecoin'den sonra piyasaya sürülmüştür ve Haziran 2021 itibarıyla 28 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip.

SHIBA INU web sitesine göre, SHIB "DOGECOIN KILLER"dır ve merkezi olmayan bir borsa olan kendi ShibaSwap'larında listelenecektir.
Dünyanın en zenginleri arasında yer alan iş adamı Elon Musk'ın desteklediği Dogecoin yükselişe geçti. Düne göre yüzde 13'ün üzerinde prim yaparak 0.26 Dolar seviyesine yükselen Dogecoin primlenmeye devam ediyor.

SHIBA INU bugünkü fiyatı ₺0,000262 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺12.311.148.127 TRY. SHIBA INU son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #19, piyasa değeri ₺103.390.426.470 TRY.