Shiba (SHIB) coin yorumları... Shiba (SHIB) coin uçuyor

Shiba (SHIB) coin yorumları... Shiba (SHIB) coin uçuyor

Shiba (SHIB) son günlerde kat kat kazandırıyor... En çok değer kazanan coinler arasında özellikle Mayıs ayında sadece iki günde 30 kat değer kazanarak kripto para piyasasına damga vuran, Dogecoin rakibi Shiba Inu (SHIB) da bulunuyor.

Shiba (SHIB) son günlerde kat kat kazandırıyor... En çok değer kazanan coinler arasında özellikle Mayıs ayında sadece iki günde 30 kat değer kazanarak kripto para piyasasına damga vuran, Dogecoin rakibi Shiba Inu (SHIB) da bulunuyor.

Bitcoin (BTC) dün akşam saatlerinde 48 bin dolar direncini kırmayı başardı ve bir kez daha 50 bin dolar seviyesini test etmeye başladı.

BTC’nin bu hareketi altcoin piyasasında da bazı kripto para birimleri ve tokenların değer kazanmasına yol açtı. Bitcoin haftalık değer kazancı %18,2’yi geçiyor.

En çok değer kazanan tokenlar arasında özellike mayıs ayında sadece iki günde 30 kat değer kazanarak kripto para piyasasına damga vuran, Dogecoin rakibi Shiba Inu (SHIB) da bulunuyor.

Shiba Inu son yirmi dört saatte %52 değer kazanarak haftalık değer kazancını %82 seviyesine çıkardı.

Son değer artışlarında Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi köpeğinin fotoğrafını paylaşması ve ardından Bitcoin’in gösterdiği performans bulunuyor. Bununla birlikte SHIB geliştiricileri yeni blok zincir ağının hazırlıklarına devam ediyor.

Shiba Inu topluluğunu destekleyen en kalabalık gruplardan biri olan ShibainuCoin hesabı, değer kazançlarını Elon Musk’ın fotoğrafına bağlayan bir paylaşımda bulundu. Musk’ın daha önce açık bir şekilde desteklediği Dogecoin ise son yirmi dört saatte %9,34 değer kazandı.

Elon Musk Shiba Inu’yu Destekliyor mu?Sosyal medyada çok sayıda Dogecoin yatırımcısı Elon Musk’ın son paylaşımında Dogecoin yerine Shiba Inu ve Floki tokenlarının reklamını yaptığını düşünüyor.

Dogecoin yatırımcılarının büyük bir bölümü yatırımlarını DOGE fiyatı şu anki değerinin (0,23 dolar) üzerindeyken yaptı. Musk’ın paylaşımlarının ardından birkaç günde 70 milyar dolar işlem hacmine ulaşarak 0,68 dolar noktasında rekor kıran DOGE bu dönemin ardından popülerlik kazandı.

Fiyatın 0,20 dolar seviyesine gerilemiş olması bu dönemde DOGE alan yatırımcıların Tesla CEO’sundan yeni paylaşımlar beklemesine neden oluyor. Bazı DOGE yatırımcıları, Musk’ın son paylaşımının altına hakarete varan mesajlar bıraktı.

Shiba Inu topluluğu Dogecoin’i geride bırakacaklarını iddia ediyorlar. Topluluk tarafından yayınlanan bir mesajda, Dogecoin işe yaramaz olarak betimlenmiş ve Musk’ın etkisi sona erdiğinde DOGE’un bir değeri kalmayacağı ifade edilmişti.

Musk bu paylaşımın altına bir yorumda bulunarak paylaşımla dalga geçmişti.

Ancak Shiba’nın yükseliş hikayesi Tesla’da çalışan bir yöneticinin mesajı ve bu mesaja Elon Musk’ın cevap vermesi ile başlıyor. Musk’ın Shiba mesajının ardından hızla değer kazanmaya başlayan bu token kısa zamanda yaklaşık 30 kat değer kazandı.