Türkiye’de LPG Otogaz dönemi sona erdi!

Türkiye’de LPG Otogaz dönemi sona erdi!

Herkesin ucuz diye kullandığı LPG otogaz dönemi AKP iktidarının zamlarından sonra Türkiye'de sona erdi. LPG otogaza gelen zamların ardından vatandaştan gelen tepkileri sizler için topladık.

Herkesin ucuz diye kullandığı LPG otogaz dönemi AKP iktidarının zamlarından sonra Türkiye'de sona erdi. LPG otogaza gelen zamların ardından vatandaştan gelen tepkileri sizler için topladık.

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlardan LPG bugün de nasibini aldı. Son gelen zam sonrası benzinli araçlarda tasarruf için kullanılan LPG otogaz döneminin bittiği anlamına da geldi.

AKP hükümeti zamlarla vatandaşa nefes aldırmıyor. Benzin motorin derken bugün de bir kez daha LPG otogaz fiyatına zam geldiği duyuruldu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada yarından itibaren geçerli olmak üzere LPG otogaza 22 kuruş fiyat artışı yapıldığı ilan edildi. Hükümetin ÖTV’den karşıladığı fiyatın sona ermesinden dolayı yapılan zammın pompa fiyatlarına yansıtılacağı da belirtildi. Az önce gelen bu son zam sonrası LPG otogaz fiyatı 5.92 TL’den 6.14 TL’ye yükseldi.

LPG OTOGAZ DÖNEMİ TÜRKİYE’DE SONA ERDİ
Benzinin litre fiyatı bugün itibariyle 7.92 TL iken Otogaz LPG’nin ise son gelen zam sonrası  fiyatı 6.14 TL’ye çıktı. Otogaz çalışma prensibi olarak kilometre başına benzinden daha fazla tüketim gerçekleştirdiği için vatandaşlar artık LPG yerine benzini kullanmayı tercih edeceğe benziyor.

LPG'ye zam geldi Yurttaş tepki gösterdi:

*LPG’ye 22 kuruş veya motorine, benzine zam gelmiş deyince “Ben hep 50 Tl’lik alıyorum.” diyen adamla, “Aman bana ne arabam yok.” diyen adam ölümüne kapışır.

*Araç sahibi olamamak kadar, Türkiye'de araç sahibi olmak da çok zor.
Her iki güne bir, "araç sahipleri dikkat!" veya "araç sahiplerine kötü haber!' başlıklı haberler okuyoruz. Yine LPG'ye 22 kuruş zam gelmiş.
Hadi son zamanlarda anormal bir şeyler var diyelim. Peki ya öncekiler?

*LPG'ye 22 kuruş zam gelmiş. Neyse ki bugün yarına göre daha Kârlıyız

*Bu günlükte zammımızı aldık. Yürüyün arkadaşlar günde minimum 10 bin adım sağlıklı yaşam.

*Bence hedef 2023 değil de, 2023’deki hedef olmak isteyenler var gibi gibi..

*Dizel hala çok pahalı. Buna da en az 1 TL ye yakın zam gelsin. Haksız rekabet…

*Motorin ve LPG zammından sonra benzin çok üzülmüş. Morali bozulmuş. Ona da bir el atsınlar.

*Bu gidişe kimse dur demeyecek mi! Ses çıkarmayacak mıyız?

*Yumuşatılmış mini mini zamlar.
Getirin getirin 2023 te görüşmek üzere getirin