VITE coin nedir? VITE coin yorum ve geleceği!

VITE coin nedir? VITE coin yorum ve geleceği!

VITE Coin, basit token işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kullanılan bir kripto para birimidir. Peki, VITE coin nedir? VITE coin yorum ve geleceği!

VITE bugünkü fiyatı ₺1,11 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺851.158.513 TRY. Anlık CoinMarketCap sıralaması #549, piyasa değeri ₺548.768.458 TRY. Dolaşımdaki arz 492.663.286 VITE coin.

VİTE COİN NEDİR?

Vite, sıfır ücretli işlemleri kolaylaştırmak ve işlem hızını, güvenilirliğini ve güvenliğini optimize etmek için Anlık Görüntü Zinciri yapısına sahip bir Yönlendirilmiş Döngüsel Grafik (DAG) tabanlı akıllı sözleşme platformu oluşturmuştur. Snapshot Chain of Vite, ağ konsensüsünü sağlamak için Hiyerarşik Temsil Edilen Bahis Kanıtı'nı (“HDPoS”) kullanırken, süper düğümler yalnızca stake ödülleri alır ve işlem ücreti almaz. Vite sanal makinesi, EVM ile uyumluluğu korur ve asenkron akıllı sözleşme dili olan Solidity++'ı kullanır.

VITE jetonu, kullanıcıların gaz tüketmek yerine işlem kotası için VITE'yi stake ettiği Vite ağındaki basit jeton işlemleri ve akıllı sözleşme uygulamaları için para birimidir. VITE, Anlık Görüntü Blok Üreticilerine (diğer adıyla süper düğümler) oy vermek için de kullanılabilir. Ek olarak, kullanılmayan işlem kotası olan bir VITE staker'ı, jetonları karşılığında bu kotayı dApp'lere kiralayabilir. Örneğin, kullanıcılar ViteX'in yerel merkezi olmayan değişim belirteci VX karşılığında VITE'yi stake edebilirler.

Vite'nin mevcut ürünleri arasında merkezi olmayan bir borsa (ViteX), çok amaçlı bir cüzdan uygulaması (Vite App), ödemeler (VitePay) ve devlet/kurumsal blok zinciri uygulamaları (VitePlus) bulunmaktadır:

ViteX, zincir üstü sipariş defteri ve eşleştirme motoru ile merkezi olmayan bir borsadır ve şu anda 20'den fazla dijital varlığı desteklemektedir.
Vite App, ticaret (ViteX), varlık yönetimi (cüzdan), dapp'ler (örn. Vite tabanlı oyunlar) tek bir yerde yapılmasını sağlayan bir mobil uygulamadır.
VitePay, şu anda Singapur'un Ce La Vi Sky Bar'ında ve Midwest Global ağı altındaki taksi hizmetlerinde kullanılabilecek hızlı ve masrafsız bir ödeme çözümüdür - Kullanıcılar, Vite cüzdanı ile tüccarlar için ödeme yapabilir ve bunlar da neredeyse anında sıfır ücretle ödeme alabilir. yerleşme. VitePay ayrıca e-ticaret platformu OpenCart ile entegredir ve VitePay resmi Vite mağazasında kullanılabilir.

VitePlus, hükümetler ve işletmeler için Vite tabanlı bir kurumsal blok zinciri çözümüdür. Vite, Syracuse hükümeti için bir pilot uygulama olan SyraCoin'i geliştirdi ve şehir konut fonu bağışçılarının şehir sınırları içindeki mal ve hizmetler için kullanılabilecek blok zinciri tabanlı kuponlar almalarına izin verdi.

VITE'ı nasıl satın alabilir?

VITE'yi Binance, OKEx ve Bittrex gibi büyük borsalardan satın alabilirsiniz. VITE'yi 'mayınlamak' için, Vite ağında bir Anlık Görüntü Blok Üreticisi (diğer bir deyişle HDPOS konsensüs sürecine katılmak için süper düğüm) çalıştırabilir ve 30 milyon VITE jetonunun yıllık enflasyonu şeklinde blok ödülleri alabilirsiniz. Ayrıca tam bir düğüm çalıştırabilir ve Vite kuruluşundan VITE ödülleri alabilirsiniz.

Tedarik Dağıtımı

Özel Satış jetonları, toplam arzın %40,43'ünü oluşturur. Mayıs 2018'de 404.33MM VITE için 7.000 VITE = 1 ETH oranında gerçekleştirildi ve token başına ~0.10$'dan toplam 57.762 ETH (~40.43MM$) topladı ve toplam token arzının %40.43'ünü sattı.

Pazarlama jetonları, toplam arzın %10'unu oluşturur.
Ekosistem Geliştirme jetonları, toplam arzın %23,57'sini oluşturur.
Takım jetonları toplam arzın %20.00'sini oluşturur.
Airdrop jetonları toplam arzın %5.00'ini oluşturur.
Danışman belirteçleri toplam arzın %1.00'ini oluşturuyor."