Beyaz Banyo Dekorasyonu Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler

Beyaz Banyo Dekorasyonu Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler

Modası asla geçmeyen beyaz banyo dekorasyonu yapmak aslında çok kolay.

Farklı renklerle kolayca kombinlenebilen beyaz renk, özellikle banyoların çok daha ferah ve temiz görünmesini sağlar.  Bu nedenle çoğu kişi banyolarında beyaz rengin hakim olmasını ister. Siz de banyo dekorasyonunda beyaz renkten yanaysanız yazımızın devamında vereceğimiz tavsiyelerle kusursuz bir dizayna imza atabilirsiniz.

Beyaz Banyo Seramikleri ile Modası Asla Geçmeyen Bir Dekorasyona İmza Atın

aa.png

 

Banyo dekorasyonuna seramik seçimi ile başlamalısınız. Pek çok farklı modelde üretilerek kullanıcıların beğenisine sunulan beyaz seramik modelleri arasından zevkinize uygun olana karar verdikten sonra işe başlayabilirsiniz. Özellikle küçük bir alana sahipseniz beyaz banyo seramikleri ideal bir tercih olacaktır. Çünkü beyaz rengin hakim olduğu bir banyo daha geniş ve ferah bir görüntüye sahip olacaktır.

Banyonuzda kullanabileceğiniz birçok beyaz banyo seramik modeli var. Bunların arasında en popüler olanlardan biri ise dama desenli siyah beyaz seramikler. Bu model genellikle zeminde tercih edilir ve uygulandığı alana hem minimal hem de modern bir dokunuş yapar. Son zamanlarda en çok tercih edilen seramik modellerinden bir diğeri de metro seramik modelleridir. Metro seramik modelleri uygulandığı alanda dinamik bir görüntü yaratır. Ancak metro seramiklerini banyonuzun tamamına uygulamamanız gerekir. Bazı kısımlara beyaz ile uyumlu olacak renklerle kombin yapmak güzel bir dekorasyona imza atmanızı sağlayacaktır. Son yılın trendleri arasında yer alan başka bir seramik modeli ise hexagondur. Altıgen tasarıma sahip olan bu seramik modelleri ile banyonuzda farklı bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Bu seramikleri adeta bir puzzle'ın parçalarını birleştirir gibi uygulamalısınız. Hexagon seramiklerini banyonun hem zemininde hem de duvarında tercih edebilirsiniz. Modası asla geçmeyen bir dekorasyon yapmak istiyorsanız ise mermer görünümlü beyaz banyo seramiklerine bir şans verebilirsiniz.

Beyaz Banyo Dekorasyonun Avantajları

adsiz.png

 

Beyaz rengin banyo dekorasyonunda sevilmesinin en önemli nedenlerinden birisi saflık temizlik duygusunu çok iyi vermesidir. Ayrıca banyolarımız genel olarak  gün ışığından mahrumdur. Bu nedenle daha aydınlık bir görüntü yaratmak için açık renklerin tercih edilmesi son derece önemli bir husustur.  Beyaz, diğer koyu veya parlak renklerle çok kolay kombinlenebilir. Kırmızı veya siyah ile  kullanabileceğiniz gibi aynı şekilde metalik aksesuarlarla da kolayca uyum sağlar. Bu sayede banyonuzda istediğiniz atmosferi farklı ürünlerle kolayca oluşturabilirsiniz.