Dudak Dolgusu ve Dolgu Yöntemleri

Dudak Dolgusu ve Dolgu Yöntemleri

Dudak dolgusu dudak yapısını şekillendirmek veya da dudaklara daha fazla hacim kazandırmak amacıyla yapılır ve dudakların iç kısmı ve çevresine dolgu enjekte edilerek gerçekleştirilen bir işlemdir.

Dudak dolgusu dudak yapısını şekillendirmek veya da dudaklara daha fazla hacim kazandırmak amacıyla yapılır ve dudakların iç kısmı ve çevresine dolgu enjekte edilerek gerçekleştirilen bir işlemdir. Bu estetik müdahale esnasında kullanılan dolgu maddesi hyalüronik asit olarak bilinmektedir. Bu asit doğru tekniklerle vücutta belli bölgelerde dolgu işlemlerinde kullanılmaktadır. Özellikle dudak dolgusu, çene dolgusu, burun dolgusu, yanaklara yüzün belli bölgelerine Bu uygulama yaptırılabilir. Hamile, iltihaplı der problemleri ve uçuk problemleri yaşayan kişiler dışımda herkes kolaylıkla uygulatabilir.

Son dönemlerde oldukça trend olan dudak dolgusu estetik bir işlemdir. Kişilerin sıkça başvurmuş olduğu bu yöntem ile herkes arzu ettiği estetik görünümü ameliyatsız cerrahi müdahaleler olmadan ulaşabilmektedir. Çene dolgusu ve burun dolgusu da dudak dolgusuna eş olarak aynı trend de ilerlemektedir. Dolgu işlemleri Ağrısız Acısız ve kolay bir yöntem olduğu için sıkça tercih edilmektedir.

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Yaşlanmanın etkileri ortadan kalkar, ince dudaklar daha çok hacim kazanır, kişinin özgüveni tazelenir. Dudak yeniden şekil kazanır, doğal bir görüntü elde edilir, sentetik olmayan dolgu malzemeleri kullanılır ve ardışık tedavi ile yetkileri daha uzun süre kalıcı olur. Hızlı ve kolay bir işlem olmasının yanı sıra ağrısız olması da avantajlar arasında yer almaktadır.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolgusu fiyatları bu işlemi gerçekleştirmekte olan kurumların fiyat politikaları üzerinden değerlendirilmektedir.  Kişiden kişiye kullanılacak olan miktar ve  durumlar değişiklik göstereceği için fiyat bilgisi direkt olarak kurumdan alınmalıdır.

Çene Dolgusu Nasıl Yapılır?

Çene dolgusu diğer bir adıyla jawline olarka bilinmektedir. Tüm dolgu işlemleri gibi çene dolgusu da hızlı kolay ve ağrısız bir işlemdir. Anestezi uygulanmıyor olsa da lokal bir anestezi kremi sürülebilir. Ardından hyalüronik asit iğne ile enjekte edilmektedir.

Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Çene yapısında estetik ve düzenleme isteyip aynı zamanda cerrahi bir operasyona gerek kalmadan yaptırmak isteyen herkes çevrede olgusu yaptırabilir. Günümüzün trende olan oval yüz ve belirgin çeneye sahip olmak isteyen hastaların sıkça başvurmuş olduğu çene dolgusu yöntemi hızlı ve kolay çözüme ulaştırılan bir yöntem olduğu için oldukça dikkat çekici olmuştur. Yapısal olarak çenesi küçük olup bundan rahatsız olan hastalara da kolayca Bu yöntem uygulanabilmektedir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çenesinde estetik kusurları olan kişilerde bu teknikler uygulanmaktadır. Anestezi altında yapılan ameliyatlardan daha kolay ve pratik olan bu yöntemler iyileşme sürecini kişilere yaşatmadan hızlı ve pratik çözümler sunmaktadır.

Burun Dolgusu Yöntemleri Nelerdir?

Cerrahi müdahalelere gerek kalmadan sadece enjeksiyon işlemi ile gerçekleştirilen burun dolgusu içerisinde farklı yöntemler mevcut değildir. Sadece hiyerarik asitin enjekte edilmesi ile uğruna dolgu sayesinde bir düzenleme yapılmaktadır.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetiği önce bilinmesi gereken en önemli hususların başında kesinlikle cildim steril olması gelmektedir. Buna ek olarak kullanılmakta olan kan sulandırıcı ve benzeri ilaçlar varsa bunlar bıraktırılmalı ve sağlık Geçmişi tamamen doktora anlatılmalıdır.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Her müdahaleden sonra müdahaleyi gerçekleştiren uzman veya doktorun her önerisine uymak en önemli faktördür. Özellikle burun dolgusu estetiği sonrasında dikkat edilmesi gerekenlerden birisi burnu olası darbelere karşı korumak ve gerekli olan kontrolleri zamanında gerçekleştirmektir.

Burun Estetiği Fiyatları

Tüm estetik işlemlerde olduğu gibi burun dolgusu estetiği fiyatları da bu estetik işlemi gerçekleştirecek olan kurumun fiyat politikası üzerinden değerlendirilmekle beraber yapılacak işlemlere göre de kendi içerisinde de değişiklik göstermektedir.