İzmir Diyetisyen Fiyatları Ne Kadar

İzmir Diyetisyen Fiyatları Ne Kadar

İzmir diyetisyen fiyatları ne kadar? Oldukça merak edilen konulardan biri olan diyetisyen fiyatları, değişiklik göstermektedir. İzmir diyetisyen fiyatları belirlemeden öncesinde ücretsiz olarak bir ön görüşme seansı sağlanmaktadır.

Bununla birlikte ayrıca kişinin hedeflemiş olduğu kiloya yönelik ve kişiye özel olan beslenme planlamasıyla ilgili bir çalışma periyodu düzenlenmektedir. Kilo verme, kilo almanın dışında şeker, tansiyon, kalp, yeme bozuklukları gibi pek çok alana uygun beslenme planlanması gerçekleşmekte ve buna göre fiyat belirlenmektedir. Bununla birlikte ayrıca kişinin hedeflemiş olduğu kiloya yönelik ve kişiye özel olan beslenme planlamasıyla ilgili bir çalışma periyodu düzenlenmektedir. Kilo verme, kilo almanın dışında şeker, tansiyon, kalp, yeme bozuklukları gibi pek çok alana uygun beslenme planlanması gerçekleşmekte ve buna göre fiyat belirlenmektedir.

İzmir Diyetisyen

İzmir Diyetisyen Alsancak şubesinde online ve yüz yüze olarak hizmetini gerçekleştirmektedir. İzmir Diyetisyen Deniz Zünbülcan, kişiye özel hazırlamış olduğu beslenme planlamasıyla birlikte kişinin hedeflemiş olduğu kilosuna ulaşmayı ve çeşitli sebeplerden kaynaklı oluşan rahatsızlıkların minimum seviyeye inmesi için özel beslenme programıyla çalışmalarını sağlamaktadır. Bununla birlikte artık sizlerin tartı ve aynalar ile barışmanızı da sağlayarak daha mutlu bir yaşam tarzına sahip olmanızı desteklemektedir. Gün içerisinde aç kalmadan, katı diyetlerden uzak durarak ve pek çok şeyin tüketimini sağlayarak İzmir Diyetisyen ile birlikte siz değerli danışanlarının daha rahat, eğlenceli, mutlu ve renkli bir yaşam tarzını sağlamayı hedeflemektedir.

İzmir Diyetisyen Nedir, Ne İşe Yarar

İzmir diyetisyen sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenmeyi sağlayan veya sağlıkla ilgili belirli bir hedefe ulaşmayı hedeflemekte olan kişilere, ihtiyaçlarına yönelik beslenme planlaması oluşturmaktadır. Hastane, bakım tesisi, klinik ve diğer ilgili kurumlarda da görevlerini devam ettirmektedir.

İzmir Diyetisyen İle Birlikte Ayda Kaç Kilo Veririm

Kişiye özel hazırlanan diyet planlamasıyla birlikte kilo vermek mümkün olacaktır. Ancak kişinin genetik faktörlerine göre yani boy, yaş, kilo ve gün içerisindeki aktivite düzeyine göre değişiklik göstererek ayda kaç kilo vereceği değişim sağlayacaktır. Ayda kaç kilo veririm? Sorusuna net bir cevap verilememekte ama ortalama olarak 5 kilo vermenin mümkün olacağını da belirtebiliriz. Tabi bu durum tamamen kişiden kişiye farklılık gösterecektir.

Reborn Diyet Sistemi

İzmir Diyetisyen Deniz Zünbülcan, tarafından gelişim sağlamış olan “REBORN Diyet” planlamasının ayrıcalıklarıyla birlikte hizmetini sağlamaktadır. Kişiye özgü olarak hazırlanmakta olan planlamayla birlikte mümkün olduğunca sizleri öncesinde doğru bir şekilde tanıma imkanı sağlayan, bu yolda sizlerle birlikte doğru şekilde iletişim kurmayı sağlayarak yol arkadaşı olmaktan geçtiğine inanç sağlamaktadır. Bu nedenle de İzmir Diyetisyen, bir beslenme planlamasına başlamadan öncesinde sizler ile ücretsiz olarak ön görüşme seansı gerçekleştirmektedir. İzmir diyetisyen tarafından hizmete sunulan çalışmalar ile birlikte hedeflemiş olduğunuz görünüme kavuşarak sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanız mümkündür.