Kayserispor'da Bilal Bayazit İlk Defa Sahada

Kayserispor'da Bilal Bayazit İlk Defa Sahada

25. haftası geride kalan Süper Lig'de ara transfer dönemide geçen haftalarda sona ermişti. Bundan sonra Lige asılan takımlardan biriside Kayserispor oldu.

25. haftası geride kalan Süper Lig'de ara transfer dönemide geçen haftalarda sona ermişti. Bundan sonra Lige asılan takımlardan biriside Kayserispor oldu. Galatasaray futbol takımıyla karşılaşan Kayserispor'da Bilal Bayazit ilk defa forma giyme şansı buldu. Kayserispor formasını ilk defa terletme fırsatı bulan genç kaleci gösterdiği başarıylada olumlu tepkiler aldı. Galatasaray'a karşı betturkeygiris.org Kayserispor futbol takımının kalesini koruyan genç kaleci Kayserispor futbol takımı yönetiminede ayrıca teşekkür etti.

Kalesinde 1 Gol Gördü

Galatasaray futbol takımının peş peşe ataklarını geri çevirmeyi başaran 22 yaşındaki file bekçisi kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu performansıyla alkış toplamayı başaran Bilal Bayazit gelecek vaat etti. Galatasaray futbol takımı zor zamanlar yaşasada Kayserispor'a karşı oldukça iyi bir futbol oyunu ortaya koymayı başardı. Sahadan beraberlikle ayrılan iki futbol takımı için 1 puan iyi bir netice oldu.

Kayserispor'un deneyimli kalecisi olan Silviu Lung'a da teşekkür eden Bilal Bayazit sahada olmaktan dolayı gurur duyduğunu bir kez daha yineledi. Kayserispor'un başkanı olan Berna hanımada ayrıca teşekkür eden genç kaleci daha çok yeni olduğunu ve çok çalışacağını da ifadelerinde yer verdi. Deneyimli bir file bekçilerinin bulunduğu Kayserispor futbol takımı genç kalecilerine şans vererek birçok takımada örnek oldu. Süper Lig'de ikinci yarı hızlı başlarken kıyasıya olan rekabet ortamı doludizgin devam ediyor.