Şıklığın Sembolü Olan Altın Takılar Jival'de

Şıklığın Sembolü Olan Altın Takılar Jival'de

Sektörün ‘parıldayan yıldızı’ olarak yolculuğuna başlayan Jival, getirdiği yeni solukla birlikte kısa sürede bu alanda en bilinen markalardan biri olmayı başardı.

Başarısını, köklerini kuyumculukta 4 kuşağa kadar uzatan, kıymetli tarihi ve edindiği tecrübeye sahip olan Jival, şıklığın sembolü olan kadınlar için onlardan aldığı ilhamla her zaman eşsiz ve göz alıcı ürünler tasarlıyor.

Her tarza uygun ve özenle hazırlanan koleksiyonlar, takıda farklı seçenekleri seven, modern ve zarif seçeneklere yönelen kadınlar için eşsiz olmayı hedefliyor. Bunlar ve daha fazlası için https://www.jival.com.tr/ adresinden kontrol edebilir ürünlerimizi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Her Zevke Uygun Altın Takılar

Altın G Harfi Kolye Ucu

Yılın trend parçalarından biri olan Altın G Harfi Kolye Ucu da bu örneklerden sadece bir tanesi. Çok geniş bir yelpazeye sahip harf koleksiyonundan istediğiniz harfi seçebilirsiniz! Tüm gözleri üzerinize çevirecek bu pırıl pırıl Altın Kolye Ucu’nun yanı sıra dikkate değer bileklik seçenekleri de mevcut.

Altın E Harfi Bileklik

Biraz da Vintage diyenler için Altın E Harfi Bileklik göz alıcı bir çözüm oluyor. Üzeri küçük taşlarla süslü olan bu ışıltılı altın bilezik, trendleri yakından takip edenlerin de gözdesi olmuş durumda. Üstelik istediğiniz harf seçeneği ile birlikte!

Altın Tasarım Kalp Kolye

Sevgisini dile getirmek isteyenler ya da kendini şımartmak için altının sıcaklığını arayanlara Jival’in Altın Tasarım Kalp Kolye’si yardıma koşuyor. Şıklığınızı tamamlayacak, altının göz alıcı pırıltısıyla sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek değerli bir model.

Özel Kadınlara Çarpıcı Tasarımlar

Altın Mum Tasarım Yüzük

Benzersiz ve her zaman olağanüstü olan annelerimizin yüreklerini ısıtacak hediye seçenekleri için de Jival trendy ürünleriyle yardıma hazır. Onlara özel hazırlanan Altın Mum Tasarım Yüzük, seneler geçse bile değerli ve kusursuz ellerinde taşımaktan sıkılmayacağı kadar biricik.

Altın Burgu Yüzük

Altın Burgu Yüzük ise hem modern ve nezih formu sayesinde her türlü giyim tarzı ile kullanıma uygun, hem de sizin biriciğiniz için onun kadar olmasa da kıymetli hediye.

Altın Dorika Toplu Bileklik

Jival’in sunduğu çeşitlilik bunlarla da sınırlı değil. Narin bileklerinize, en zarif dokunuşu kondurmak için tasarlanmış olan Altın Dorika Toplu Bileklik, dorika topların naif görüntüsü ve sade formu ile hayallerinizin ötesinde bir şıklık vaat ediyor.

Altın Trend Bileklik

Daha enerjik, daha hareketli ve hayat dolu bir pırıltı arıyorum diyorsanız, Jival’in Altın Trend Bileklik modeli tam size göre. Altının çekiciliği, ışıltılı yapısı yıldızlar, toplar ve modern formların kusursuz birlikteliği ile uyumlu şekilde bileğinizde sergilenmeyi bekliyor.

Şıklığın sembolü kadınlar için altının parıltısını taşıyan, tutku dolu sayısız seçenek, Jival tecrübesi ile birlikte Parlayacak Yıldızlarını bekliyor. Hayallerinizin ötesindeki parıltılı tasarımlar size uygun ödeme koşulları ile birlikte Jival.com.tr adresinde.