Yurtdışına evden eve nakliyat

Yurtdışına evden eve nakliyat

Uluslararası evden eve nakliyat hizmetlerimizdeki tüm aşamalar titizlikle takip edilir.

Uluslararası evden eve nakliyat hizmetlerimizdeki tüm aşamalar titizlikle takip edilir. Karşılıklı olarak yapmış olduğumuz sözleşme içeriğinde gidilecek yerin mesafesine göre bir fiyat belirlenip onay alındıktan sonra size yolculuk tarihi ile ilgili bir rezervasyon oluşturulur. Daha sonra uygun bir araç ile mevcut konumunuza gelinerek kırılmayacak şekilde cam eşyalar yerleştirilir, mobilyalar herhangi bir şekilde hasara uğramayacak ve darbeler ile kırılıp çizilmeyecek şekilde araçlara yerleştirilir.

1-001.jpg

Bunun dışında elektronik eşyalarınızda ekstra bir özen gösterilir. Yolculuk esnasında tüm eşyalarınız firmamız sigorta poliçesi kapsamında ekstra bir güvence altına alınır. Konumlandırma ve yükleme işlemleri bittikten sonra gidilecek olan diğer ülke ile ilgili hareket işlemlerine başlatılır.

3-001.jpg

 

Uluslararası Evden Eve Taşıma Hizmeti Aşamaları

Uluslararası aktarımlarda geçerli olan ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun yurtdışına göndereceğiniz Yurtdışına evden eve nakliyat işlemlerinde tüm gümrük prosedürleri firmamız tarafından halle bilmektedir. Ülkemizin neresinde olursanız olun Asya ya da Avrupa kıtasında ki herhangi bir ülkeye giderken en yakın gümrük çıkışı seçilerek hızlı ve zamandan kaybetmeden eşyalarınızın aktarım işlemlerine başlanır. SİR LOGİSTİCS olarak size sözleşmede belirlemiş olduğumuz süreler, tüm bu işlemler yapılmadan önce gerekli hesaplamalar ve düzenlemeler yapıldıktan sonra verilmektedir. Ülkeler arasında yaşanabilecek olan kanun ve kuralları ile ilgili sıkıntıların oluşmaması için de her türlü belgeleri gümrüğe teslim eder ve sonrasında sevkiyat işlemlerine başlarız.

2-001.jpg

Uluslararası Ev Taşımada Güvenilir ve Kaliteli Hizmet

Müşteri memnuniyeti firmamız için çok önemlidir. İşlem öncesi ne yapacağımızı sözleşmeyle garanti altına aldığımız için taşıma şartları firmamız profesyonelliğinin vazgeçilmez ve önemsizleştirilemez kurallarından bir tanesidir. Avrupa’ya ev taşıma nakliyat hizmeti yapılırken tecrübenin çok önemli olduğu unutulmamalı ve yapılacak olan bir hata da tüm eşyalarımızın zorlu bir süreç içerisine girerek gideceği yere ulaşamayacağını bilmelisiniz. Ancak SİR LOGİSTİCS olarak, tüm uluslararası evden eve nakliyat firmalarında yol esnasında karşılaşılabilecek her türlü olasılığı değerlendirip, gideceği yere eşyaların hasarsız ve profesyonel bir hizmet anlayışıyla sevk edilmesini sağlıyoruz.