Klozete tesadüfen döktü. Gördükleri karşısında çok şaşırdı. Şimdi herkese öneriyor!

Klozete tesadüfen döktü. Gördükleri karşısında çok şaşırdı. Şimdi herkese öneriyor!

Klozete sirke dökerseniz bakın neler oluyor

Klozete sirke dökmek, klozet temizliği ve bakımı için yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Beyaz sirke, doğal bir asit olduğundan bakteri ve mikropları öldürmede oldukça etkilidir

Klozete sirke dökmek, klozet temizliği ve bakımı için basit, etkili ve doğal bir yöntemdir. Düzenli olarak uyguladığınızda klozetinizin hijyenik ve pırıl pırıl kalmasını sağlayabilirsiniz.

Bir bardak sirkeyle muhteşem değişim

Önemli bir temizlik malzemesi olan sirke, banyoda veya tuvalette rahatsız eden kokuları gidermek için mükemmel bir çözümdür. Dezenfektan etkisi sayesinde sadece mekânları derinlemesine temizlemekle kalmayacak, aynı zamanda kötü koku oluşumunun yanı sıra küf oluşumunu da önler.

maxresdefault-001.jpg

Bir bardağa beyaz sirkeyi doldurun ve gidere dökün. Birkaç dakika etki etmesine izin verin. Duş kapısında veya perdede bile kullanabilirsiniz. Tüm küf ve nem izlerini çabucak yok eder.

LİMON

Banyonuzu her zamanki ürünlerinizle temizledikten sonra biraz su ile limonu karıştırıp süngeri farklı yüzeylere gezdirin. Tazeliğin bu hoş kokusunu korumak için bu karışımı haftada birkaç gün uygulayabilirsiniz.

Kabartma tozu kullanın

Kabartma tozu da sirke gibi her şeye yetişiyor. Kabartma tozunu tuvaletinizi temizlemek için kullanabilirsiniz. Kabartma tozunu temizlik sabununuz ve biraz klor ile karıştırın. Kâseye dökün ve yaklaşık üç dakika bekletin, ardından gidere ya da lavaboya dökün. Temizleyin ve durulayın.

Kaynak: Aksam.com.tr

İlgili Haberler