Bakan Turhan: İstanbul'un kaderini Trabzonlular belirleyecek

Bakan Turhan: İstanbul'un kaderini Trabzonlular belirleyecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AKP Trabzon Gençlik Kolları'nın düzenlediği iftar programında konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AKP Trabzon Gençlik Kolları'nın düzenlediği iftar programında tekrarlanacak İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turhan, "istikrar"ın korunabilmesi için "İstanbul gibi büyük bir şehrin belediye başkanlığını riske atamayız" dedi. İstanbul seçimlerinin kaderini belirleyecek kesimler olduğuna işaret eden Bakan Turhan, "Trabzonlular üzerinden bu oyun oynanıyor çünkü Trabzonluların İstanbul'daki sayısı, nüfusu, etkinliği fazladır, bunun içindir ki rakibimizi de bir Trabzonlu aday olarak karşıya çıkarttılar, bu da bir taktiktir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin önüne çıkartılmaya çalışılan engellere dikkati çeken Turhan, bu oyunların çoğunun gençler üzerinden oynandığını, bu nedenle de gençlerin "uyanık olması" gerektiğini dile getirdi.