TİP, 81 ilde kendi adı ve logosuyla seçime girecek mi? Erkan Baş açıkladı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 81 ilin tamamında seçimlere girip girmeyeceklerini açıkladı.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında yaptığı açıklamada ''TİP, Türkiye'nin kırmızı çizgisi olacak'' ifadelerini kullandı. Baş ayrıca TİP'in 87 seçim çevresinin tamamında seçimlere girmeyeceğini de açıkladı.

"87 BÖLGENİN HEPSİNE SEÇİME GİRMEYECEĞİZ"

Baş'ın açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'nin 87 bölgenin hepsinde seçime girmeyeceğiz. Gerçekten verdikleri oya parlamentoda anlam katabildiğimiz yerlerde seçime gireceğiz. Bizim hedefimiz parlamentoda sadece TİP'i büyütmek değil. Önce memleketin çıkarı. Cumhur İttifakı'nın oyunu azaltmak için nerede seçime girmemiz gerekiyorsa orada gireceğiz"

"15 MAYIS UÇUŞLARI İPTAL EDELİM"

"Eğer muhalefet çok büyük hata yapmazsa, bu mesele açık farkla bitecek. Sizin programınızda meydan okuyorum; 20 yıldır ölesiye dövüştüğüm bir iktidar var. Bir gün yurt dışına çıkmayı düşünmedim. Bak Kerem Kınık, 15 Mayıs sabahı kaçma kardeşim. Uyanık olanlar kaçacaklar. Madem güveniyorsunuz kendinize, 15 Mayıs uçuşları iptal edelim."