VİDEO | İBB'den istifa eden liyakatlı aktroll halkı suçladı: Haysiyet cellatları, pişman değilim

VİDEO | İBB'den istifa eden liyakatlı aktroll halkı suçladı: Haysiyet cellatları, pişman değilim

"İçinde bulunduğumuz teknoloji dünyasında maalesef iyi şeylere kullanabildiğimiz gibi teknolojiyi insanların geçmişlerini didik didik etmek suretiyle, haysiyet cellatlığına da kullanılabiliyor..."

İBB'de ataması tartışmalara neden olan ve Ekrem İmamoğlu'nun talebi doğrultusunda istifa eden Bahaddin Yetkin, istifasına neden olan paylaşımları için pişman olmadığını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun atadığı ve atama kararının ardından ortaya çıkan sosyal medya paylaşımları nedeniyle istifasını istediği Bahaddin Yetkin, istifasının ardından ilk kez konuştu.

Paylaşımları için pişman olmadığını ve fikrini değiştirmediğini ifade eden Yetkin, "İçinde bulunduğumuz teknoloji dünyasında maalesef iyi şeylere kullanabildiğimiz gibi teknolojiyi insanların geçmişlerini didik didik etmek suretiyle, haysiyet cellatlığına da kullanılabiliyor" şeklinde konuştu.

Biz10'da yer alan habere göre Yetkin, sözlerine şöyle devam etti:

"Hayatın gerçeği, biz güçlü insanlarız. Açık söyleyeyim, ben hiçbir zaman fikirlerimden dolayı pişman değilim. Fikrimi değiştirmiş olsam da değiştirdim derim. Çünkü insan da her zaman aynı fikirde kalacak değil."