Rakı Müren'den sağlık çalışanlarına özel...

Rakı Müren'den sağlık çalışanlarına özel...

Ferzat Kozan'ın sahibi olduğu Rakı Müren, koronavirüs salgını döneminde özveriyle çalışan tüm sağlık personeline jest yapmaya hazırlanıyor.

Koronavirüsü sonrası normalleşme adımları kapsamında berberler, güzellik salonları, adliyeler ve AVM’ler açıldı.

Ancak kafeler, restoranlar ve kıraathanelerin açılış tarihi belirtilmedi. Adı geçen işletmelerin açılış tarihi olarak koronavirüsü verilerinin seyri incelenecek. İnsanların sosyal temasa dikkat etmedikleri bu tarz işletmelerin açılış tarihinin bayramdan sonra karar bağlanacağı öngörülüyor.

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği sektörlerin başında restoran ve kafe işletmeciliği, yeme-içme sektörü geliyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST

İzmir Bornova'da Rakı Müren Restaurant,  koronavirüs salgını döneminde özveriyle çalışan tüm sağlık personeline jest yapmaya hazırlanıyor.

Rakı Müren zengin menüsüyle iddialı meşhur saç kavurması,anne patatesi, beğendili dili ve et ve balık çeşitlerinin yanı sıra 30 çeşit mezesiyle İzmir’lilerin lezzete bakış açısını değiştiren içecek sunumlarıyla dikkat çekiyor.

Deneyimli persenoliyle kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunan ve müşteri memnuniyeti çıtasını yükselten Rakı Müren’in hedefi koronavirüs sonrası yine en iyi hizmeti sunmak.


İşletme sahibi Ferzat Kozan koronavirüs salgını döneminde özveriyle çalışan tüm sağlık personeline jest yapacaklarını söyleyerek  “Amacımız; beyaz önlüklü kahramanlarımızın hayatlarına dokunmak. Salgın sonrası mekanımızda sağlık çalışanlarına özel menü ve sunumlarımız olacak. Rakı Müren ailesi olarak bizlerde fedakarlığımızı borç bilerek 10 sağlık çalışanımızı 2 ay boyunca Cuma/Cumartesi günleri mekanımızda ağırlamaktan gurur duyarız. " şeklinde konuştu.

Özgür Tuğrul - Yurt Gazatesi