Acun Ilıcalı, Survivor Nisa'nın şampiyonluğunu eleştirenlere yanıt

Acun Ilıcalı, Survivor Nisa'nın şampiyonluğunu eleştirenlere yanıt

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi.

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması büyük tartışma yarattı.

RTÜK BİLE ELEŞTİRDİ

TV8'in sevilen yarışmasında çıkan SMS tartışmasına RTÜK bile dahil oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu "Sonuç aşaması yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda" diye konuştu.

fwib-zbxeaahb3k.jpg

"OYLAMAYI NOTERE EMANET ETMİŞİZ"

Acun Ilıcalı, Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonluğunun ardından gündemde olan tartışmalara yeni bir açıklama yaptı. "Sansürsüz Futbol" isimli programa konuşan Ilıcalı, "O kazanmış bu kazanmış bir kere bizi ilgilendiren bir konu değil bu. Oylamayı notere emanet etmişiz, seyirci de oyluyor, kazanıyor. Bence mükemmel bir sistem" dedi.

"SURVIVOR BİR ATLETİZM YARIŞMASI DEĞİL"

Ilıcalı, "Survivor bir atletizm yarışması değildir. Her sene söyledim bunu. yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır" diye konuştu.

620-340-survivor-all-star-30-haziran-2022-iste-survivor-all-star-sampiyonu-728x397-41062801932367-62be1bde32334.jpg

"SEYİRCİ ÇOK SEVMİŞ"

"Adem, Nagehan, Batuhan, bunlar zaten çok oy aldı. Bu arkadaşlarımızın hiçbiri başarısız değil ki. 'Nisa niye kazandı?' Seyirci çok sevmiş…" diyen Ilıcalı, "Canlı yayın yapıyorum. Nisa yağıyor. Ben okuyamadım o gün. Zaten kimin kazanacağını anlamıyor musun? Bu kız bir şekilde insanların gönlünü kazanmış. Issız bir adada bir kız, içi dışı tamamen bir" açıklamasında bulundu.