AKP'nin 'PR yüzü' Suudi Prens Selman ile aşk mı yaşıyor?

AKP'nin 'PR yüzü' Suudi Prens Selman ile aşk mı yaşıyor?

Hollywood'un skandallarıyla meşhur oyuncusu Lindsay Lohan'in Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Lohan'den bugün katıldığı bir programda itiraf geldi.

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Avustralya'da bir radyo programına konuk oldu. Lohan, bir süredir adının geçtiği bir dedikoduya da açıklık getirdi. Aşk defteri bir hayli kalabalık olan 33 yaşındaki oyuncunun, Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Ünlü haber sitesi Page Six, Lohan ve Selman'ın bir yıldır aşk yaşadığını ve prensin Lohan'ı özel uçağıyla gezdirerek ona hediyeler aldığını yazmıştı. Lohan ile Selman'ın Formula 1 yaşında karşılaşıp tanıştıkları iddia edilmişti.

Ayrıca Selman'ın, Amerikalı oyuncuya "hediye paketi içerisinde kredi kartını verdiği" ve ikilinin yakınlaşarak görüşmeye başladığı konuşuluyordu. 33 yaşındaki Amerikalı oyuncunun menajeri ise, Lohan ve Selman'ın arkadaş olduklarını söylerken aşk dedikodularını yalanlamıştı. Prens Selman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Lohan, yaptığı açıklamada "Bugün terk edildim" dedi. "The Kyle and Jackie O Show"a katılan Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, "Kim olduğunu bilmezsiniz" dese de akıllara Lohan'in adının birlikte anıldığı son kişi olan Muhammed Bin Selman geldi.

Ünlü oyuncu daha önce Aaron Carter, Wilmer Valderrama, Samantha Ronson ve Egor Tarabasov ile aşk yaşamıştı. Lindsay Lohan, 2017 yılında Suriyeli mültecileri ziyaret etmek için Türkiye'ye gelmişti. Lindsay Lohan'in geçen sene Türk iş insanı Murat Aşık ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

Öte yandan BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği (OHCHR) tarafından haziran ayında açıklanan 101 sayfalık raporda Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'yı kasten ve taammüden öldürmekten sorumlu tutulmuştu. Raporda, aralarında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın da bulunduğu üst düzey yetkililerin soruşturulması için güvenilir kanıtlar olduğuna işaret edilmişti.

Raporda ayrıca BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin tamamlayıcı kriminal soruşturma başlatmaya davet edilmiş, Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yaptırımların Veliaht Prens ve onun yurt dışındaki kişisel mal varlıklarını da kapsaması gerektiği vurgulanmıştı.(Medya Faresi)