Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum günü pastası olay oldu

Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum günü pastası olay oldu

Yeni yaş gününü kutlayan komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun pastası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimden açıklama geldi.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası sosyal medyada gündem olmuştu. Yaş pastası terör örgütünün amblemine benzeyen ünlü komedyen eleştirilere espriyle yanıt verdi.

yasemin-sakallioglu.jpg

Eşi ve sevdikleriyle yaş gününü kutlayan komedyenin pastası eleştiri yağmuruna tutulunca cevap gecikmedi.

"SAYENİZDE 36 YAŞINA YANLIŞ ANLAŞILARAK GİRDİM"

Sakallıoğlu, gelen yorumlar üzerine sessizliğini bozarak "Merhaba bu kalan pastamın bizim mutfaktaki hali… Açık yeşil üzerinde neon pembesi yıldız var. Yeşil ve neon pembesi rengini çok severim, eşim de beni kendimi 'star' gibi hissedeyim diye beni 'pembe starım' diye sever. Sağ olsunlar, doğum günümde eşim ve arkadaşlarım bana böyle bir pasta yaptırmışlar. Ama dün akşamdan beri ne doğduğum günden bir şey anladım ne de pastadan. Sayenizde 36 yaşına yanlış anlaşılarak girdim. Umarım girdiğim gibi devam etmez" dedi.

164507922-dogum-gunu-pastasi-hic-begenilmeyen-yasemin-172612312167m.jpg

"DEMEK Kİ BANA GLUTENSİZ YARAMIYOR"

Daha sonra eğlenceli bir video yayınlayan Sakallıoğlu, "Demek ki bana glutensiz yaramıyor. Bunu da mesaj olarak algılıyorum. Yeni yaşıma bomba gibi girdim. Patlıyor valla yeni yaşım" ifadelerini kullandı.

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

 

Yasemin Sakallıoğlu, üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da doğdu. Bebekken Rize’ye gönderildi ve 6 yaşına kadar orada yaşadı. Sonra yeniden İstanbul’a gönderildi. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı. Konservatuar eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

yasemin-sakallioglu-kimdir-atv-kim-milyoner-o-16684924-amp.jpg

Sosyal medyada çektiği komik videolarla bir fenomen haline geldi. Yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Şahan Gökbakar önderliğinde Zengo isminde ilk Sinema filmini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde nikah masasına oturdu.