Amerikalı yıldız hamama dansöz kapattı!

Amerikalı yıldız hamama dansöz kapattı!

Magazin dünyasından verdiği ilginç haberlerle tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones’un, eşi Michael Douglas ve çocuklarıyla yaptığı İstanbul tatilinin ilginç detaylarını yazdı.

Hollywood yıldızları Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas, dünya turu yaparak evliliklerinin 20’nci yılını kutlamış ve 3 Ocak’ta çocuklarıyla beraber İstanbul’a da gelmişti.

Çiftin, Ayasofya Camii’ni özel olarak açtırıp gezdiği ve Catherine Zeta-Jones ve çocuklarının, Sultanahmet Meydanı’ndaki Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nı ise, yine kapattırıp hamam keyfi yaptığı basında yer almıştı.

Akay’a göre basın, Hollywood’un oryantal tutkusunu atladı! Akay şöyle yazdı:

“Çok önemli bir kaynaktan öğrendiğim bilgiye göre, eşi otelde kalmayı tercih ederken çocukları Dylan ve Carys ile Ayasofya'daki bir hamama giden Catherine Zeta-Jones, hamamda dansöz istemiş. Rus asıllı ünlü sarışın oryantal Olga'yı hamama kapatarak, 15 dakikalık özel gösterisini izlemiş ve yüklü bir bahşiş vermeyi de ihmal etmemiş. Hamamda 4 saat kalan Zeta-Jones, ayrıca göbek taşına uzanıp kese yaptırmış ve Türk kahvesi içmiş.”

YURT HABER