Arka Sokaklar için karar verildi...

Arka Sokaklar için karar verildi...

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın çekimlerine ara verme kararı alındı.

Kanal D ekranlarında başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı, ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın 17. sezonunda yayına ara veriliyor.

Yapım şirketinin kanaldan ödeme alamadığı için ara verme kararı aldığı öne sürüldü.

ARKA SOKAKLAR'A 45 GÜNLÜK ARA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erler Film yetkilileri, kanaldan ödeme alamadıkları yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanlarken 45 günlük ara verileceği iddiasını doğruladı.

Ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu'nun kararı olduğu öğrenildi. 10. sezonda da böyle bir ara veren dizinin sadece bir bölüm stoku bulunuyor.

Kanal D'nin o bir bölümü yayımladıktan sonra nasıl bir yayın planı uygulayacağı merak konusu oldu. Bu arada dizinin ekibinden ayrılmak isteyen oyuncular olduğu da konuşuluyor.