Arkadaşının ölüm haberini alan Yunus Günce gözyaşlarına boğuldu

Oyuncu Yunus Günce, kazada hayatını kaybeden yakın arkadaşı Efe Deprem'in ardından hüngür hüngür ağladı.

Ünlü oyuncu Efe Deprem, motosiklet kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Seksenler dizisinde can verdiği Zafer karakteriyle tanınan ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Yunus Günce, acı haberle yıkıldı.

KAHREDEN HABER KARŞISINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Efe Deprem, geçtiğimiz günlerde geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi. Arkadaşının ölüm haberiyle kahrolan Yunus Günce, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda hüngür hüngür ağladı.

ekran-goruntusu-2024-03-08-171811.png

"BEN BEŞİKTAŞLIYIM AMA SANA SÖZ FENER ŞAMPİYON OLURSA FORMASINI GİYECEĞİM"

Yunus Günce, videoda "Haberini aldık apar topar Bodrum'dan İstanbul'a gittik. Yetiştik sana... Üzerine toprak attık oğlum biz senin. Sonra döndük, dönmeye mecburuz çünkü çalışmaya da mecburum. Kendime kızarak bir şeyler paylaştım utanarak. Mecburum oğlum bunları paylaşmaya... Sonra bahçede spor yapmaya başladım ama yine kızıyorum kendime. Oğlum hiç çıkmıyorsun aklımdan. Nasıl olacak böyle? Bu haberi hazmedemiyorum. Hiç olmadı böyle hiç olmadı. Ben Beşiktaşlıyım ama sana söz Fenerbahçe şampiyon olursa formasını giyeceğim senin için" ifadelerini kullandı.

"BUNDAN SONRA HAYAT ONSUZ NASIL OLACAK?"

Yunus Günce, Deprem'in vefatından sonra yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kimi kader diyecek, kimi ecel. Ben felaket diyorum. Hatta afet. Ben deprem diyorum. Tonlarca acı var üzerimizde. Çok iyi insanlardan 1 eksildi bugün. Yeri dolmaz. Örnek bir eş, mükemmel bir baba, çok yetenekli bir oyuncu, hiç kaybetmek istemeyeceğiniz bir arkadaş. Bir Efe! Durup durup; Nasıl olur, nasıl ölür? derken buluyorum kendimi. Bundan sonra hayat onsuz nasıl olacak? diye sorarken, kaybediyorum. Eyvallah Efem! Eyvallah kardeşim! Eyvallah!"

ekran-goruntusu-2024-03-08-171804.png

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, Seksenler dönem dizisinde canlandırdığı Zafer karakteriyle dikkat çekmişti.

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da doğan Efe Deprem, oyunculuk kariyerine ilk olarak Kenter Tiyatrosu’nda adım attı. Badem Şekeri adlı televizyon film serisinde rolüyle tanınan Deprem, “Ardiye Tiyatro”nun kuruculuğunu üstlendi.

2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burcu Altın ile evlenen Efe Deprem’in bu evlilikten kız çocuğu bulunuyor.

Birçok usta isimle birlikte çalışma fırsatı yakalayan Efe Deprem, Kibarlık Budalası, Düşük Şehir İhtimali gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

Efe Deprem, tiyatro oyunlarının yanı sıra Badem Şekeri, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş, Pulsar, Veda, Yer Gök Aşk gibi yapımlarda rol aldı.