Ata Demirer'den bomba adaylık açıklaması!

Ata Demirer'den bomba adaylık açıklaması!

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer yaklaşan yerel seçimlerle ilgili adaylık açıklaması yaptı.

3 yıllık aranın ardından Ata Demirer Gazinosu'nun yeniden döneceğini duyuran Ata Demirer, belediye seçimlerine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ata Demirer Gazinosu'nun yüksek bilet fiyatları ise ayrıca gündem oldu.

Öte yandan fazla kilolarıyla da sıkça adından söz edilen komedyen Ata Demirer, 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklayarak mide ameliyatı iddialarına yanıt olarak ise düzenli yemenin faydaları sayesinde kilo verdiğini söylemişti.

Uzun yıllardır Bozcaada’da yaşayan Ata Demirer, sosyal medya hesabından Bozcaada'yla ilgili paylaşımlar yaparak yeşile ve maviye takipçilerinin ilgisini her daim üzerinde tutuyordu.

ATA DEMİRER ADAY MI?

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Ata Demirer kapalı gişe oynadığı 'Ata Demirer Gazinosu'nda belediye seçimlerine de değindi.

Ünlü komedyen belediye seçimleriyle ilgili şunları söyledi:

"Benden belediye başkanı olur mu Allah aşkına? Düşünsenize makama gelmişler, soruyorlar ' Başkan nerede?' diye yanıt 2 çeşit: Ya balıkta ya rakıda"

ekran-goruntusu-2024-03-03-103318.png

ATA DEMİRER KİMDİR?

6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya gelen komedyen, oyuncu ve müzisyen, ilk ve orta öğrenimi Bursa'da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Türk Müziği Bölümü'nü kazandı ve İstanbul'a taşındı.

Üniversite yıllarında çeşitli yerlerde sahne alırken tiyatro ve gösteri dünyasına da ilk adımlarını atmaya başladı. Dormen Tiyatrosu'ndaki denemelerinin ardından stand up şovlarına ağırlık vererek üniversite öğrenimini yarıda bıraktı. İlk şov deneyimlerini 1996-1998 yılları arasında gerçekleştiren Demirer birçok yerde gösteri yaptıktan sonra büyük ses getiren Tek Kişilik Dev Kadro gösterisinin ilkini 1998 Şubat tarihinde gerçekleştirdi. Kapalı gişe oynayan bu gösterinin başarısını, aynı karakterlerin yer aldığı televizyon için yaptığı Korsan TV şovuna taşıdı.

Demirer'in sinema serüveni Neredesin Firuze, Vizontele Tuuba, Kısık Ateşte 15 Dakika gibi filmlerde oyuncu olarak görünmesiyle başladı. Aynı dönem televizyonda en popüler işlerden biri olan Avrupa Yakası'nda başkarakterlerden Volkan Sütçüoğlu karakterine hayat verdi. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği Osmanlı Cumhuriyeti senenin en çok izlenen yapıtlarından biri olurken filmde hayali Osmanlı padişahı 7. Osman olarak izleyici karşısına çıktı. 

2010 yılında ise üç filmlik bir seriye dönüşecek olan Hakan Algül imzalı Eyyvah Eyvah filmiyle beyazperde yolculuğuna devam eden Demirer, bir diğer Hakan Algül filmi olan 2012 yapımı Berlin Kaplanı'nda da rol aldı. Ünlü oyuncu son olarak, bir kez daha Demet Akbağ ile başrolleri paylaştığı Hakan Algül imzalı Niyazi Gül Dört Nala filminin kadrosunda yer aldı.