
Atilla Taş'tan Dilan Polat'a 'krem' önerisi
Gözaltına alınan Dilan Polat cildi için polislerden vitamin isteyince şarkıcı Atilla Taş bu isteği tiye alarak, cezaevi kantininde bulunan o kremi önerdi.
Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti, akşam saatlerinde sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Dilan Polat'ın polislerden isteği ise dikkat çekti. Polat, cildi vitamin istedi. Bu istek şarkıcı Atilla Taş tarafından alaycı bir şekilde karşılandı.
"BURASI CİLDİME İYİ GELMİYOR, VİTAMİNLERİ ALMAM LAZIM"
Dilan Polat, polislerden "Kullanmam gereken ilaçlar var" diyerek istekte bulundu. Polislerin hangi ilaçlara ihtiyacı olduğu sorulan Polat ise "Burası cildime iyi gelmiyor, vitaminleri almam lazım" yanıtını verdi.
"CEZAEVİ KANTİNİNDE KREM VAR"
Dilan Polat'ın bu isteği, sosyal medyada gündem olurken, şarkıcı Atilla Taş da Polat'ın bu talebini, "Cezaevi kantininde krem var" diyerek tiye aldı.
İşte Taş'ın o paylaşımı...