atv dizisinden şok eden final kararı!

atv dizisinden şok eden final kararı!

ATV'nin iddialı dizisi final kararı aldı. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı dizi final yapacak.

ATV'de yayınlanan ve ünlü oyuncular Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı 'Safir' dizisi final yapıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-13-220251.png

SAFİR DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre reytinglerine göre birkaç bölüm daha uzatılıp uzatılmayacağı tartışılan iddialı dizi istediği randımanı alamadı. Safir dizisi final yapma kararı aldı. İddialı dizi 26. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Dizide Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'e İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş ve Gizem Karaca gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı üstleniyordu.

ekran-goruntusu-2024-02-13-220247.png

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin konusu ise şöyle; Çocukluktan beri herkesten gizli büyük bir aşk yaşayan Yaman ve Feraye'nin kavuşmalarına çok az bir zaman kalmıştır. Ailenin büyük oğlu Ateş'in eve dönüşü ve tüm Gülsoy ailesinin bir araya gelişiyle Yaman, Feraye ile aşklarını herkese duyurmaya karar verir