Aysun Kayacı yıllar sonra... "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözüyle efsane olmuştu!

Aysun Kayacı yıllar sonra... "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözüyle efsane olmuştu!

"Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözüyle dikkatleri üzerine çeken ve bir döneme damga vuran Aysun Kayacı, yıllar sonra kameralar karşısına çıktı.

Manken Aysun Kayacı, yaptığı paylaşımlarıyla, yorumlarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Ünlü manken, son olarak, "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözleriyle efsaneleşmişti. 

615845ea45d2a061ccf631d1.jpg

AYSUN KAYACI DUBAI'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Efe Kapancı ile 2012 yılında dünya evine giren ve İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen güzel manken Aysun Kayacı yıllar sonra kameralara yakalandı. Kayacı, Dubai’de gelinlik mağazasında kendisine özel gelinlik diktirirken fotoğraflandı.

1-pwbj.jpg

AYSUN KAYACI GELİNLİK ALIRKEN YAKALANDI

Bilal Özcan'ın haberine göre, neden gelinlik aldığı merak edilen güzel mankenin, yurt dışında ünlü olduğunu sakladığı ve sıradan bir yaşam sürmeye çalıştığı öne sürüldü.

mm4-k9d7.jpg

AYSUN KAYACI KİMDİR?

Aysun Kayacı, 20 Mayıs 1979'da İstanbul, Üsküdar'da dünyaya geldi. Türk manken, oyuncu ve sunuculuk yapan Kayacı, mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stant görevlisi olarak başladı. Yıllarca mankenlik yapan güzel isim, daha sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa adım attı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı.

Aysun Kayacı'nın en popüler olduğu dönem ise herkesin hafızasına kazınan, 27 Mart 2008'de söylediği, "Bu ne biçim demokrasi? Benim verdiğim oy ile; ayak takımının, dağdaki çobanın oyu eşit olabilir mi?" sözlerini söylediği yıl oldu. 

5aca557733b37956c555.jpg

Kayacı hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak ve avukatı Hacı Orhan tarafından suç duyurusunda bulunuldu. 

Aysun Kayacı, 27 Ekim 2012'de bankacı Efe Kapancı ile dünya evine girdi. Medyadan uzak bir yaşam süren Kayacı, Londra'ya yerleşti ve hayatına burada devam ediyor.