Bahar dizisi yayından kaldırıldı mı? Şok eden açıklama

Bahar dizisi yayından kaldırıldı mı? Şok eden açıklama

Show TV'de ekrana gelen Bahar dizisi yayından mı kalktı? Bu iddia üzerine açıklama geldi. İzleyiciler ise oldukça öfkeli.

Bahar dizisinin normal şartlarda bu akşam seyirciyle buluşması bekleniyordu ancak dizinin yeni fragmanın gelmemesi dizinin yayından kaldırıldığına ilişkin söylentilere yol açtı. Peki, Bahar dizisi sona mı erdi?

bahar-dizisi-yayindan-mi-kalkti-ac-pxuj.webp

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinin bu başarısı tüm dikkatleri üzerine çekerken dizinin takviminde yaşanan sorunlar birtakım problemleri de beraberinde getirdi.

bahar-dizisi-yayindan-mi-kalkti-ac-rw8w.webp

BAHAR'DA FRAGMAN KRİZİ

Sevilen dizinin fragmanları son bir kaç haftadır geç yayınlanmaya başlamıştı. Normalde dizi bittiğinde yeni bölümün fragmanı yayınlanıyor ardından da yayın tarihine 3 gün kala 2. Fragman yayınlanıyordu.

Fakat son birkaç gündür Bahar’ın yeni fragmanı 2’den 1’e düşürüldü. Dahası bu fragman da dizi yayınlanmadan yalnızca 1 gün önce yayınlanmaya başladı.

bahar-dizisi-yayindan-mi-kalkti-ac-6edj.webp

HALA YAYINLANMADI

Bu hafta ise Bahar dizisi ile ilgili hiçbir fragman yayınlanmadı. Bu durum kafalara Bahar dizisi yayından kalktı mı sorularını getirdi.

bahar-dizisi-yayindan-mi-kalkti-ac-d9qs.webp

FRAGMAN YAYINLANMAYACAK

Sosyal medyada söylentilerin hızla yayılması sonrasında bir açıklama geldi, Bahar dizisi yeni bölümüyle bu akşam Show TV’de olacak. Dizi için fragman yayınlanmayacak.

Fragman yayınlanmayacak olması izleyicilerden yoğun bir tepki aldı. Bakalım bu tepki önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümler için fragman yayınlamasını sağlayacak mı, bekleyip göreceğiz.