Billur Kalkavan sessizliğini bozdu! İşte ilk açıklama

Billur Kalkavan sessizliğini bozdu! İşte ilk açıklama

Hamdi Alkan’ın paylaşımının ardından Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Saçlarını kazıtan ünlü oyuncunun son hali sevenlerini bir hayli üzerken Billur Kalkavan’dan ilk açıklama geldi.

Usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın Billur Kalkavan paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Billur Kalkavan'dan aldığı izinle sosyal medyadan yaptığı paylaşım ünlü oyuncunun sevenlerini şaşkına uğrattı.

Arkadaşını yalnız bırakmayan Hamdi Alkan, ünlü oyuncunun kansere yakalandığını şu sözlerle duyurdu:

"Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım." 

BİLLUR KALKAVAN'DAN AÇIKLAMA
Hamdi Alkan’ın paylaşımında ünlü oyuncunun saçlarını kazıtması ile son hali şaşırtırken, kansere yakalanması hayranlarını bir hayli üzdü. Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören oyuncu Billur Kalkavan, sessizliğini bozdu ve son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kalkavan "Bugün Hamdi Alkan'ım ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Valla çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var, lütfen aramayın, mesaj atın çok yoruluyorum." dedi.