Bir zamanlar o da bağımlıydı!

Bir zamanlar o da bağımlıydı!

Kimisi okuduğu kitaptan etkilendi, kimisi sağlığından endişelendi kimisi de bırakmak zorunda kaldı. Daha önce sigara içen ve sonrasında bırakan ünlü isimlerin kim olduğunu biliyor musunuz?

Nur Fettahoğlu
Bir zamanlar o da bağımlıydı... Bir gün sigara paketini attı ve bir daha içmedi. Nur Fettahoğlu, yıllar önce sigarayı bıraktı ve o dönem spora başladı.
        
Meryem Uzerli
Nur Fettahoğlu ile aynı dönemde sigarayı bırakan Meryem Uzerli de Instagram'da sigarayı bıraktığını açıklamıştı. Hatta elinde makasla sigaraları kesip poz vermişti. "Kolay değil ama sigara içmeyi bıraktım" demişti.

Gülben Ergen
Gülben Ergen de 2015 yılında Allen Carr yöntemi ile bıraktı.

Allen Carr nedir?

İngiliz yazar ve muhasebeci Allen Carr tarafından yazılan, insanlara bir dizi farklı yöntem sunarak sigarayı bırakmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. İlk olarak 1985'te yayınlandı.

Orhan Gencebay
Dile kolay tam 16 yıl sigara içti Orhan Gencebay... Ve tabii kalp ritmi bozulunca sigaraya veda etti.

Demet Akalın
Demet Akalın sigarayı bırakan ve adeta savaş açan bir isim. Öyle ki bir dönem sigara içilen kulüplerde bile sahne almak istememişti.

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı da sigara bağımlılığından kurtulan ünlülerden. Hatta sigarayla birlikte alkolü de bıraktı. Bir gece kulübüne gittiğinde alkol yerine portakal suyu içiyor.